Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Матю Робертсън, Epoch Times

'Chinese Communist Party Rots in Hell' , казва партиен уебсайт

Партиен уебсайт в град Далиан атакуван от неизвестни лица

"Китайската комунистическа партия гние в ада", снимка от уебсайта на PLAC в Далиан.
"Китайската комунистическа партия гние в ада", снимка от уебсайта на PLAC в Далиан. (Apollo Net)

Атакуващи ККП снимки се показаха на сменящ се тип "въртележка", общ дизайн на партийни сайтове в Китай. На втората картина пише на английски "Китайската комунистическа партия гние в ада", с последните три думи в удебелен шрифт. Петата картинка, в по-голям и груб китайски шрифт, просто казва: "Да свалим Китайската комунистическа партия!"...

 
Сайтът принадлежи на Комитета по политически и законодателни въпроси (PLAC) в район Ганджингзи (Ganjingzi), град Далиан (Dalian), крайбрежен град в североизточната провинция Ляонинг (Liaoning) с население от шест милиона души. PLAC контролира полицията, военната полиция, съдилищата и други сили за сигурност в Китай, и е обект на враждебност от страна на много китайци заради често брутални тактики, които предприема в отговор на граждански протести.
 
На 18 април (EDT) следобяд уебсайтът zfw.dlgjz.gov.cn се зареждаше бавно или изобщо не се зареждаше. Необичайните снимки са били открити и регистрирани първо от Apollo Net www.aboluowang.com, дисидентски и антикомунистически сайт, базиран в САЩ. Контактуването на атакувания сайт не бе възможно.
                           
Хакери активисти, които се идентифицират като "Анонимните", започнаха в последните седмици атаки, насочени към ККП и правителствени сайтове в Китай, идентифицирайки пропуски в сигурността, променяйки уеб сайтове и взимайки материали от база данни, преди да ги публикуват онлайн. Не е ясно дали нападението срещу уебсайта на PLAC в Далиан е било операция на Анонимните. AnonymousChina не отговори на запитване чрез Twitter.

Другата снимка от уебсайта на PLAC в Далиан.
Другата снимка от уебсайта на PLAC в Далиан. (Apollo Net)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!