Следвайте "Буднаера" в Телеграм

StandartNews

Третото око: Делим планетата със сивите и рептилите

София. Феноменът Мариана Стефанова коментира изявлението на Белия дом, че извънземни няма, наричайки го откровена манипулация. "Още пещерните рисунки показват за контактите ни с пришълци от Космоса. Значи кроманьонците са успели да ги нарисуват, а ние вече сме толкова развити и се правим на слепи за тях", пали се даровитата дама. Според нейното трето око основно две цивилизации посещават земята. Едните били дребни, приличащи на паяци, с височина около 20, 30 см. Те идвали от Орион и населявали най-дълбоките ни пещери на сушата и в моретата.

"Излизат предимно нощем, но гледат да не ни пречат. Местят се от планета на планета. Мислят се за много умни, но ние сме по-напред от тях, въпреки че нямаме технологиите им. Дотук от това, което виждам, са сменили три свята. Другите са дълги и високи. Те отвличат хора и правят опити с тях. Ние също ги изследваме - така че чувствата ни са взаимни", разкрива победителката във втория сезон на тв играта "Ясновидци".

Не е тайна, че бум в отвличанията се случва именно в Щатите. Само в едно малко градче в Аляска през 60-те години на миналия век изчезват няколко десетки американци при изключително мистериозни обстоятелства. След няколко дни липсващите се връщат. На тях им е направена регресивна хипноза от психотерапевти. Всички разказват едно и също - светлина и някаква сова, която се явява пред прозорците на домовете им малко преди да бъдат похитени. След това подложените на хипноза изпадат в див ужас и започват да говорят на древни езици - шумерски, акадски. Постепенно у всички отвлечени се задействана някаква саморазрушителна програма и много скоро се самоубиват.

Мариана коментира този и много други случаи с факта, че още нашите прадеди са си имали вземане-даване с тях. Коренните цивилизации атланти и лемурийци също са си патили от агресивни пришълци, които са искали да завладеят земята.

Но както при хората и при извънземните имало добри и злонамерени представители на един и същ вид.

Стефанова твърди, че делим планетата с поне още две извънземни раси, които тук също се чувствали като у дома си.

Това били така наречените сиви. "Те имат силна енергетика и могат да си контактуват мисловно. Захранват се от енергията на растенията. Дали са на янките интегралната схема, откъдето тръгва бумът в компютрите.

Според бившия астронавт на НАСА Едгар Мичъл на външен вид те са малки сиви същества - ниски, крехки, с големи очи и големи глави. Обикновено тяхната височина е между 90 см и 1.50 м. Имат големи черни очи, липсва каквото и да било окосмяване и идват от двойната звездна система Зета Ретикули.

"Има и още една цивилизация - рептилите. Те са ми доста болна тема", откровен е феноменът Мариана. Според нейните свръхсензитивни наблюдения т.нар. озарени гущери са най-интегрираните сред нас. Обикновено заемат високи властови постове. "Почти не спят. Нямат си планета, идват от паралелно измерение. Черпят енергията си от нещо като черна дупка. Обичат агресията. На земята населяват територии, богати на подземни води. Могат да хипнотизират хората само с поглед и са способни да те накарат да направиш нещо несвойствено за природата ти. Това идва от силните им психични способности, които им позволяват да действат на ментално ниво. Захранват се от негативните емоции на двама или трима здрави индивиди, като се прикачват за тях", разкрива Мариана. Дава за пример случай, който имала наскоро. "Дойде едно дете, което страшно много боледуваше. Оказа се, че до него живее рептил. Една вечер момичето го видяло да стои с нож в ръка над нея - представете си какъв ужас е преживяло, милото. За щастие успяхме да го махнем", кръсти се Мариана. Тя издаде, че когато са в човешки лик, представителите на гущероподобната цивилизация си имат слабо място - глезена на десния крак.

Американците са се продали именно на рептилите, твърди Мариана. Според нейната информация те били в открита вражда със сивите, тъй като преди много столетия озарените гущери са затрили планетата им. Заради силните си психокинетични способности рептилите успели да овладеят властовите постове на най-мощните икономики. Финансовата система също била тяхно дело. Те си разменяли информация по телепатичен път. Били неуловими, царе на маскировката. "Борси, акции - те са измислили тази система за въртене на парите. В Китай също има голям брой от тях. На 10 души там се пада по едно такова същество. Имат животинска природа, харесва им да има адреналин и насилие. Пият емоциите ни. Колкото повече се страхуваш, толкова рептилът по-силен става. Нивото на стреса през последното столетие е именно тяхно дело. Лемурийците са живели на остров, приличащ на мозък. Те тогава идват, приспособяват се към тяхното общество и буквално им разказват играта. Скоро ще има серия от земетресения и този остров ще изплува", пророкува гадателката.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!