Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ren Baiming, Kan Zhong Guo

Китайските комунисти не са просто атеисти

Фото: Kan Zhong Guo

Когато казваме, че китайската комунистическа партия (ККП) е атеистична организация, може да сме само наполовина прави. Защо казвам това? Защото крайната цел на комунистическия атеизъм е да изкорени теизма.  Това означава, че те желаят да управляват вярата на хората в Бог и в крайна сметка да я унищожат.  Може да се види, че това определено не е прост "атеизъм". 

В Китай комунистическата партия твърди, че управлява пет основни религии. Атеистичните китайски комунисти обаче, дори нямат понятие за Бога, как могат да изучават религия или да я управляват. 

Ако един обикновен атеист избере да живее миролюбив и прост живот, тази чиста форма на атеизъм, всъщност, е разбираема. 
И все пак, това не е случаят в Китай. Целта на атеизма там е да управлява вярата на другите хора в Бога, и това се изисква настойчиво. Добре тогава, зад настояването трябва да има някакъв вид конфронтация със съответния обект, в противен случай, китайските комунисти нямаше да имат смелостта. 

Нещата в този свят си съответстват. Със съществуването на Бог има демони; будизмът съществува, както и злите духове; ортодоксалните вярвания съществуват, както и култовете. Китайските комунисти не вярват в Бог, не почитат будизма. Естествено e, че не може да има представители на ортодоксални вярвания или ортодоксални църкви. За да контролира сърцата на вярващите в Бог, хората са принуждавани да следват и признават култа към ККП, а не Бог.

Какво загубиха хората по време на управлението на ККП 

След като ККП установи властта си, тя започва да преследва религиите.Конфуцианството, будизма и даоизма бяха унищожени, ортодоксалните вярващи бяха обезглавени, имотите на манастирите бяха конфискувани, монасите и монахини бяха принудени да се завърнат към светския живот.  След това ККП уреди свой говорител и създаде фалшиви религии под ръководството на партията. Будистките храмове и църквите бяха напуснати. Местата им заеха зли духове, отдадени на комунистите. ККП се превърна в лидер на тези религии. На този етап тя се преструваше, че позволява на хората да се прекланят. Всъщност, няма нищо друго за почитане освен злата ККП. 

В същото време, мозъците на хората бяха промивани с партийната култура. Като цяло, след няколко поколения под управлението на ККП, партията постигана целта на ликвидиране на истинските религии. Основната част на населението на континентален Китай се превърна атеисти.

Възстановяването на първоначалната природа на китайския народ

Китайският народ не може да следва ортодоксалните форми на религия под злото управлението на ККП. Хората също са загубили способността си да мислят самостоятелно. Единственото нещо, което е останало е следа от тяхната Буда-природа. 

Тъй като хората все още имат Буда-природа, божествата са милостиви към тях.   В тези трудни времена Великият закон на Буда може да спаси съзнателните същества.  Той дава възможност на хората да избягат от лапите на злите духове. 

В действителност е трудно за човешкото тяло да се бори срещу злите духове.  Когато човек действително си мисли за връщане към първоначалната си природа, ще има силна, разтърсваща земята сила. Без тази сила той е обречен да бъде погълнат от злите духове.  С връщането към първоначалната си природа, той ще получи помощта на божествена сила и ще може да се отърве от контрола на злото. 

При настоящата ситуация, хората могат да прочетат "Деветте коментара", да напуснат комунистическата партия и да чуят истината. Всички тези действия ще им помогнат да вдъхновяват своята първоначална природа и ще ги поведат към по-добро бъдеще.Не приемайте тези неща леко.  Те са много важни. 

От друга страна, хората, които са били объркани от повърхностни ползи и отказват да напуснат партията, ще бъдат жертвите на злонамереното управление на ККП.  Те напълно ще бъдат изоставени по време на пречистването на вселената.  Жалко е да се видят техните нещастни съдби. 

Стара поговорка гласи: "Злото не може да победи доброто".  Следвайки злата ККП, за човек няма бъдеще. 

Становищата представят мнението на автора, а не непременно това на Secret China.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!