Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Даниил ЛИ. Epoch Times

"Едно семейство – едно дете"

Според съобщение в китайските медии, Юан Тейимин, селянин от провинция Хенан, заминал да живее със семейството си в планината, за да прикрие раждането на сина си...

Живеещо в планините китайско семейство, за да избегне закона "Едно семейство - едно дете".

Преди 12 години, за да избегне контрола на службата по семейно планиране, Юан решава да замине със семейството си в планината. Там никой не живеел и поради липсата на пътища не минавали дори случайни минувачи.

Юан разказва, че в началото живота им не бил толкова труден, живеели в пещера и все още имали продукти. След това той построил къща и посял царевица. В продължение на 12 години му се родили още 5 дъщери.

Когато децата поотраснали малко, царевицата започнала да не покрива нуждите на семейството. Заради лошите условия обаче, нямало възможност да се посади повече. Без вода и електричество, животът ставал все по-труден.

Пред 2 години, когато му се родила най-малката дъщеря, той решил да я продаде на свои роднини за малко пари. Но наскоро местната полиция го обвинила в незаконна търговия с деца. Оказало се също, че преди 11 години те били отписани от предното си местожителство и в момента са „лица без гражданство”.

Най-голямата му дъщеря наскоро решила да се омъжи, но се оказало, че е невъзможно да сключи законен брак, а останалите деца не могат да посещават училище.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!