Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милана ПОЛЯКОВА. ( Epoch Times)

Необичайно явление в Дзянсу

В град Нанкин, Китай, се отвори огромна дупка в земята, едновременно с това в небето се появиха гигантски облаци с формата на халки ...

В град Нанкин, Китай се отвори огромна дупка в земята Снимка:kanzhongguo.com
На 10 март китайските власти съобщиха, че в центъра на град Нанкин се е образувала огромна дупка, с диаметър около 5 метра и дълбока 2 метра. Няма пострадали сред свидетелите на инцидента.
В небето се появиха огромни облаци с форма на халки. Снимка:kanzhongguo.com

Същият ден в небето са се появили гигантски облаци с форма на халки. Това удивително явление привлякло вниманието на хора.

Според Сюй Сюя, специалист по научно-технически и контролно-измервателни изследвания към сеизмологичните служби на град Нанкин, земетресенията в провинция Юнан и Япония са свързани с Луната, която ще се приближи максимално близо до земята на 19 март.

Масата на Луната оказва силно влияние върху Земята. Именно Луната е главният „виновник” за приливите и отливите в океаните. Колкото е по-близо естественият спътник на Земята, толкова по-силно влияние ще оказва върху нея. „Трудно е да се каже какво може да се случи, ще има ли земетресение и т.н., но Луната може да предизвика земетресение”,  каза Сюй.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!