Следвайте "Буднаера" в Телеграм

bgfactor.org

От вестник "Галерия" оповестиха записи как Бойко Борисов назначава човек в митницата, защото играе мач с него

Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник "Галерия", предаде "Фокус" . Става дума за три разговора, от съдържанието на които излиза, че премиерът Бойко Борисов се обажда на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов, за да поиска да бъде възстановен на работа "едно момче, къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата".

Съдържанието на новата порция уличаващи министър-председателя диалози е и хумористично. Борисов изпраща на sms някакъв ЕГН на шефа на митниците Ваньо Танов. Генералът обаче решава, че това са цифри на телефонен номер и го...избира! Естествено, не може да се свърже и плахо позвънява на премиера, за да попита какво става.

Борисов пояснява, че това е ЕГН-то на "момчето, къде рита топката с мене от Аерогарата". Дни по-рано шефът на летищната митница Павел Манченко (брат на спортния директор на БНТ Методи Манченко) е махнал въпросното момче от сладката служба на инспектор на пътническия Терминал 2. Причината явно е била, че не се е явявал редовно на работа, а е "ритал футбол по обед".

От разговорите става ясно, че натиреният футболист се казва Николай Методиев Вучев.
"Айде виж го и ми звънни!", нарежда министър-председателят. Танов се обажда по нощите на Павел Манченко и му поръчва да върне футболиста на Терминал 2. Аргументът е..."рита футбол"! Манченко обещава да го възстанови на служба в понеделник, а Ваньо Танов бързо рапортура на премиера за свършената работа.

"Благодарим много", доволен е премиерът на България, който иначе се кълне в децата си, че е чист.

Така митничарят Николай Методиев Вучев се оказва вторият откровено покровителстван от министър-председателя българин след бизнесмена Мишо Бирата.
Информацията е на Гласове

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!