Следвайте "Буднаера" в Телеграм

kafene.net

СДС: Президентът проявява наглост

Коментарът на президента Георги Първанов, че има само един посланик, който заслужава да бъде отзован заради миналото му на сътрудник на бившата Държавна сигурност, издава наглост, заяви лидерът на СДС Мартин Димитров пред ТВ7.

Димитров подкрепи правителството за премахването на всички доносници на репресивните служби, съобщи Блиц.

По отношение на управлението обаче ГЕРБ зациклиха в реформите - няма икономически просперитет, очаквахме сериозна битка с престъпносттта. Вместо това полицията върши неестествени неща, каза Мартин Димитров и даде за пример Гоце Делчев, където хората протестират, а полицията ги разпитва защо протестират.

Не заставаме зад президента и БСП с гласуването като "въздържал се" по време на вота на доверие. Ако бяхме гласували "за", означава, че подкрепяме превишаването на правата на полицията и подслушването, категоричен е лидерът на СДС.

Не избираме между Бойко Борисов и Георги Първанов - има още един път - на демократите и Синята коалиция, заяви Мартин Димитров.

ГЕРБ вече има самостоятелно мнозинство и управлението им не зависи от "Атака" или от когото и да е в пленарната зала. Бойко Борисов продължава политиката на Георги Първанов в енергетиката, те бяха заедно до момента по отношение на АЕЦ "Белене", заяви Димитров.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!