Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Специално за Св. Валентин - Шен Юн в Радио Сити, Ню Йорк

NTDBulgarian

За Св.Валентин тази година, това, което можеда не знаете е, че бележи началото наКитайската Нова Година. Тогава защо да не се отпразнуват заедно?...

Базиранатав Ню Йорк компания за сценични изкуства,Шен Юн (Shen Yun Performing Arts), се завърна след наскорошния си концерт във Вашингтон.

Изпълнениятана класическа китайска музика и танци донесе международна известност накомпанията. Ето какво казаха за товазрители от публиката, след концерта във Вашингтон.

[Микеле Спарацино, генерален директор на Операта „Белканто” във Вашингтон]:
"Шоутоносеше послание за мир и съвместносъществуване, за братство между хората. Философията му е прекрасна."

[Руди Рейес, актьор, бивш военноморски служител]:
"Азимам нужда от тези надежда и изкупление. Необходими са ми лично, действителносе нуждая от тях. "

Сенаторътна щата Ню Йорк, Ерик Адамс, предложи дасподели своите мисли за Шен Юн.

[Ерик Адамс, Сенатор на щата Ню Йорк]:
"Това еедно изживяване. Има няколко типапредставления. Едните са простоизпълнения. Други са само такива, накоито отиваш, за да си убиеш времето. Атова е едно изживяване, което всеки битрябвало да изпита. С посещението му щеси тръгнеш по-добър човек."

Но г-н Адамсне е единственият политик, обаян открасотата на шоуто и неговото откритопослание. Конгресменът и бивш кандидатза президент от Демократичната партия, Денис Куцинич, свърза традиционнитекултурни ценности, представени в ШенЮн, с тези на най-великите държавницина САЩ от 20-ти век.

[Денис Куцинич, американски конгресмен от Охайо]:
"Това, че се намираме в Центъра "Кенеди", е идеално за това представление, защото точно президентът Кенеди бе този, който говореше за това, как изкуството облагородява човешкиядух и издига нашето съзнание."

Първиятконцерт на Шен Юн в Ню Йорк е на тяхната любима сцена в Радио Сити Мюзик Хол, на13 февруари - навечерието на Китайската Нова Година.

Репортажна Крис Чапел
NTDTV, НюЙорк

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!