Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В ebay масово се разпродават бг имоти – Lupa.bg

Само в Lupa.bg: В ebay масово се разпродават бг имоти

Масово се продават имоти в България чрез английския сайт за продажби ebay.co.uk, показа проверка на Lupa.bg.

Вероятно става дума за купени от англичани имоти у нас, които в последствие са решили да ги продадат. Неотдавна стана ясно, че англичани и руснаци разпродават купени апартаменти и къщи в България. Причината е пандемията е невъзможността тези имоти да се ползват от тях.

Офертите в ebay са различни и на различни цени. Къща от 1934 г. в свищовското село Овча могила е обявена на търг като първоначалната цена е 3000 паунда. Къщата е на два етажа, с 4 спални и двор.

Почти порутена къща в село Росен, област Бургас, пък е с начална цена 15 000 паунда. Къщата се намира върху половин декар земя и е на два етажа, но е за основен ремонт.

Стара къща с два декара земя в село Александър Стамболийски, варненско е с начална цена от 4000 паунда.

В сайта има обявени и нови къщи за продан. Собственикът на голяма къща с басейн и градина в село Росен, бургаско, й иска 72 000 паунда.

Във варненското село Александър Стамболийски се продават малки къщи с две спални, които обаче все още не са достроени. Къщичката се продава на търг с начална цена 7000 паунда. 

Сред другите български неща, които се продават най-много в ebay са продукти с българска роза, родна керамика и войнишки дрехи. Вълненно войнишко яке върви по около 20- 30 паунда. Серджантска униформа от времето на комунизма стига до 120 паунда.

Ръчно бродиран традиционен килим може да се купи за 32 паунда. Ретро плакат на Bulgarian air пък държи цена от 62 паунда.

Източник/ци: Само в Lupa.bg: В ebay масово се разпродават бг имоти - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!