Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПКП Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ

Кофата на Баце лицето на ГЕРБКП

На Онуй не му стиска да се яви на консултациите при Президента Радев. Днес беше редът на ГЕРБ за консултации, а гербоидните изпратиха Простата Кърджалийска П. да води отбор-юнаците. Явно тя, ПКП, е лицето на ГЕРБ!!!!
,
Естествено, гербоидите тръгнаха отначало с рогата напред. Те не приемали екзотични предложения в Изборния кодекс. Ами разбирам ги. Тъкмо са си отработили мазната схема как да печелят изборите и някой да вземе да им се бърка. Разбира се, че няма да са съгласни и всяко нещо ще им изглежда като екзотика. То и на нас ни е екзотично председател на върховния орган държавата да е проста п., ама какво да направим…..
,
ПКП сравни Президента Радев с Доналд Тръмп, който ВСЕ ОЩЕ е Президент на САЩ. Интересно за официалната американска позиция /на действащото правителство/, ще бъде това изявление на простата п. От друга страна, като взема предвид всеобщите световни симпатии към Тръмп, който се бори с турболиберастите и геронтофилите, завзели властта, май не беше добре за гербоидните това сравнение.
.
Тръмп призова да се преустанови налагането на глобализма, защото националните държави са по-важни, нацията е важна, а не уравниловката на всички. Признавам, че аз

също съм съгласна напълно с това мнение. Президентът Радев поставя България и българските национални интереси над всичко. И това разстройва простата п.!?!
,
То е ясно, че хлябът, ножът и сиренето е в гербоидните. Но са се самозабравили, а тяхната слабост е тяхната сила и самодоволство. Защото все пак ние, народът, сме повече и по-силни от тях. А най-голямата им победа е, че ни убедиха, че сме слаби и сме овце. Ама не сме!
Затова, по-добре простата п. да замълчи! На нея маската й отива! Ако може да я държи по-плътно!

Елена Гунчева

Image may contain: 1 person, text
Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ПКП Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!