Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тайният план или явната подигравка: Делян Пеевски - министър-председател

.

Делян Пеевски е направил много за страната и в частност за българските турци. Трябва да станем втора политическа сила на парламентарните избори и да сме незаобиколим фактор при съставянето на следващия кабинет. Той може да е експертен или „правителство“ на спасението. Трябва да докажем, че сме по-добри от ГЕРБ и БСП.
Пеевски трябва да е част от този кабинет, а може и да го оглави. Това е една основните опорки, спуснати на местните структури на ДПС преди изборите напролет.

Това мнение потвърди и новият зам.-председател на движението Йордан Цонев, наричан от някои Данчо Ментата. По БНР тоъ заяви: Нашата партия и нашият електорат си харесваме г-н Пеевски. Ако зависи от партията, няма да има раздяла с него обясни той. Сегашният тип мнозинства, просто да има 121 души, хаотичните програми и хаотичните инвестиции не вършат работа. Задачата ни е да се възстанови държавността и диалогът между институциите“. 

Още през лятото на 2013 г., когато Пеевски бе предложен за шеф на ДАНС, основателят на ДПС Ахмед Доган казвал в тесен кръг, че това е стъпало към поста на министър, а след това и на премиер.

Синът ми е много умен и един ден ще бъде министър-председател на България. Това заявявала пред свои познати майката на депутата от ДПС Ирена Кръстева още когато станал член на младежкото НДСВ. През 2001 г. Делян Пеевски е назначен от тогавашния министър на транспорта Пламен Петров за парламентарен секретар и да оглави борда на „Пристанище Варна“ – най-голямото пристанище в България. Тогава Пеевски е на 21 години и няма образователен ценз за високата позиция.

В Брюксел и Вашингтон кръгът от близките съратници на Пеевски, в който влизат Бойко Борисов, Иван Гешев, Сотир Цацаров и личните му адвокати, са изпратили доклади, в

които се твърди, че депутатът-олигарх от ДПС е голям борец срещу корупцията, мишена на нападки от обвиняеми лица и най-големият дарител по време на ковид пандемията. Ръководството на движението разчитало и на подкрепа от страна на Алианса на либералите и демократите за Европа в ЕС, в който членува.

Самият Пеевски, когато бе принуден да подаде оставка като председател на ДАНС се заканил, че един ден ще управлява цялата държава и тези, които са попречили на кариерата му в службите, ще си платят скъпо и прескъпо.

За Борисов било решено да бъде следващия президент. Няколко президенти сме избрали досега, ще изберем и Борисов, категорични били босовете в ДПС.

В България се случват абсурдни и сюрреалистични неща: Борисов управлява от джипка и вертолет, прокуратурата отказва да назове Мата Хари, премиерското чекмедже се пълни с милиони и кюлчета неясно откъде, кабинетът изхарчи 8 милиарда за 1 месец без никакъв отчет, а Пеевски не стъпва в парламента от години, без ПКП да го санкционира. Защо да не стане министър-председател, където пак няма да стъпва, а ще управлява от х-л "Берлин"? И сега той управлява, но неофициално. Народ, който търпи 11 години това корумпирано управление, ще преглътне и Пеевски. Това коментира пред Фрог нюз бивш министър, пожелал анонимност. Като доказателство за огромното влияние на Пеевски в ДПС той припомни превземането на ръководството от негови доверени хора само преди десетина дни. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Тайният план: Делян Пеевски - министър-председател (frognews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!