Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината изплува: Високата смъртност не е заради Covid-19, властта се крие зад вируса, за да краде (СТАТИСТИКА от НСИ)

Истината има неприятното качество да изплува, рано или късно. Епидемията от коронавирус е реална, но реалността за смъртността е добре манипулирана от престъпната шайка на ГЕРБ, установи Narod.bg.

Доказателствата са навсякъде около нас – достатъчно е да видим колко хора не успяха да получат медицинска помощ за други заболявания извън Covid-19 и всичко си идва на мястото.

Поредното доказателство, че масово мрем не от китайската гадост, а от други болести и най-вече заради несъстояла се навременна медицинска помощ,

дойде не откъде да е, от резюме на Националния статистически институт (НСИ).

При внимателен прочит на таблицата за смъртността по седмици през 2019 и 2020 година разбираме, че ваксината, която хунтата ни пробутва като панацея, няма да помогне, защото дори смъртността от Covid-19 да намалее, влизаме в спирала на повишена друга смъртност „гарантирано от ГЕРБ”.

Това е патологията на властта, от която българинът умира, докато управниците се крият зад вируса, за да крадат с цената на здравето на собствения си народ.

Заключване На Планетата (Planet Lockdown) - интервю с Катрин Остин Фиц -- „Изправени сме на много важен кръстопът

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Истината изплува: Високата смъртност не е заради Covid-19, властта се крие зад вируса, за да краде (СТАТИСТИКА от НСИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!