Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да упражним логично мислене днес! Франция беше от първите държави, които с предтекст идването на

Да упражним логично мислене днес!

Франция беше от първите държави, които с предтекст идването на втората вълна от Ковид, моментално затвори и наложи втори локдаун.

Месец и половина ни беше позволено единствено да отидем до магазина и на разходка до 1 час в периметър от 1км. от дома, като за всеки случай забраниха и рафтовете с книги в магазина. (Внимание! Четенето води до упражняване на свободно мислене!)

Всички ходехме с маски и спазвахме дистанция. Хората спряха да поздравяват даже.

Какъв е резултата? Епидемията си растяла, нямало ефект и затова веднага след локдауна наложиха вечерен час 20ч.

След това казаха, че епидемията не е овладяна изобщо и затова миналата седмица наложиха вечерен час 18ч...което означава, че можеш единствено да отидеш на работа до 17ч. и да се прибереш да спиш и утре пак така...за твое здраве, разбира се.

Новините сега са, че и това не е постигнало желания ефект и понеже никое от тези действия досега не постигна желания резултат, сега съобщиха, че "се очаква"

трети локдаун!

Гениално! Управляват ни висши мозъци! Не, те не си играят на богове... те спасяват човечеството от свободата! Защото тя е опасна! Целият цирк ще е докато ни набият не ваксината... а ваксинитЕ и отнемат всичките ни права. А сега да се върнем към дълбокия си сън... остани си вкъщи! Спаси фашизма и населението от свободна мисъл, а боговете... те ще спасят нас от бремето Свобода на словото, упражняване на професия, независими доходи и живот в знание ! Пълно подчинение=пълен контрол! Чакаме ги! Послушни и живеещи в страх! Очаквай скоро и в твоя град!

Kiity Jekova

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!