Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЛЕДВАЩИТЕ 12 ДНИ ЩЕ БЪДАТ НЕЩО ЗА РАЗКАЗВАНЕ НА ВНУЦИТЕ!

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Писмо от председателя на окръг Nye 

Докато ви пиша днес, не се съмнявам, че това писмо ще намери много от вас смазани под тежестта на отчаянието или може би изгубени в объркващ лабиринт. Надявам се, че когато приключите с четенето на това писмо, ще можете уверено да се присъедините към милионите, които подкрепят президента и още четири години.

Нека бъда ясен: Тръмп ще бъде президент още четири години. Байдън няма да бъде президент. Да, знам, че това са шокиращи думи в тези луди дни.

Мнозина се обърнаха към мен, казвайки: „Приключи ...“ и „Тръмп отстъпи изборите ...“. Нищо подобно не се е случило. Върнете се и слушайте видеоклиповете докрай. В нито един момент Тръмп дори не споменава името на Байдън. В нито един момент той не казва, че отстъпва. Той казва, че ще има мирен преход към нова администрация и казва, че това е само началото.

Тези фрази са важни за отбелязване. Всъщност ще имаме нова администрация, съставена от нов вицепрезидент и кабинет, тъй като всички настоящи са завършили с предателството си. Ще засегна това по-подробно по-надолу.

Добре е да помним, че повече от четири години Доналд Тръмп е с пет крачки пред всеки при всеки опит да го изкарат от релси, да го импийчват или да го объркат. Например, той обяви в изборната нощ в ранните часове след полунощ, че „не иска изсипване на бюлетини в 4 часа сутринта“. Какво се случи само след няколко кратки часа в почти точно 4 часа сутринта? Огромното изсипване на бюлетини се случи, което показа, че той вече е знаел, че това ще стане. Това беше публично съобщение за враговете на страната ни, че той ги наблюдава.

Също така, вземете неотдавнашния инцидент в сградата на Капитолия в столицата. Тръмп закъсня с речта си и след това повтори някои неща пред тълпата от над 500 000 души, но това създаде проблем. Виждате ли, ако Тръмп беше говорил навреме и за кратко, тълпата на MAGA [Make America Great Again, про-Тръмп] щеше да е в сградата на Капитолия с хората на Антифа и вероятно щеше да бъде въвлечена в битката по случайност и обърканост, поради големината на тълпата. С това, че Тръмп говори със закъснение и дълго, тълпата на MAGA беше ЗАЩИТЕНА И ОТДЕЛЕНА от групите на Антифа. Така е много ясно, че хората на Антифа са над 95% от хората в сградата. Отново Тръмп ги контрира, защото беше на крачка пред тях.

Това очевидно беше инсценирано събитие, предназначено да обвини поддръжниците на Тръмп и да се опита да обвини Тръмп, така че 25-тото изменение да може да бъде използвано от Конгреса, но не успя. Не забравяйте многобройните видеоклипове, на

които се вижда как полицията отваря вратите на Антифа (те не са нахлули с взлом) и след това ги води през цялата сграда.

Казвам всичко това като само два от многото примери, че в нито един момент нашият президент не е водил борба в отчаяние.

Сега може да попитате: „Защо Тръмп все още не е арестувал никого? Защо това трябваше да стигне чак до Конгреса?" Няколко причини: първо, Тръмп беше непреклонен да спазва върховенството на закона и Конституцията. Той дава възможност на всеки, независимо колко е омърсен, да постъпи правилно (понякога с предупреждения като телефонното обаждане до държавния секретар на Джорджия наскоро). Той прокара делата през съдилищата, представи доказателства пред законодателните органи и дори каза на вицепрезидента [Пенс] да направи което е правилно. Но с предателството на Пенс и Конгреса сега предателството вече е завършено и никой не може да каже, че Тръмп не е позволил процесът да приключи, преди да действа. 

Второ, за да се източи блатото, трябва да се знае кои са блатните същества. Те могат да се смесят много добре с тълпите. Но инсценираното събитие в столицата разкри кои са окончателните предатели, независимо от партийната им принадлежност. Тръмп ги накара да излязат от скривалището.

Трябва да отделя малко време, за да говоря за Пенс. След завършване на предателството му, много от вас може да не знаят за неговите сделки и политически пози преди скандалния ден в столицата. Пенс вече се движеше и се занимаваше по време на изборния сезон през 2016 г. с… изчакайте… Пол Райън. Помните ли Райън? Говорителят на RINO в Парламента? Вижте тези имейли, които наскоро бяха разкрити:

Pence-Ryan Emails

Пенс също е участвал в схема за сваляне на Тръмп някъде през първите му четири години, която е организирана от Род Розенщайн и подкрепена от Клинтънови. Планът: отървете се от Тръмп, станете президент и след това назначете Род Розенщайн за нов вицепрезидент. Защо биха искали това? Защото смятаха, че Пенс може да бъде контролиран. Вижте тези връзки за поредица от 3 части за повече информация:

Part 1

Part 2

Part 3

Може да се каже повече, но не искам това писмо да стане по-голяма книга, отколкото вече е. Достатъчно е да се каже, че когато Тръмп каза на митинга във Вашингтон, че се надява, че Пенс ще постъпи правилно, той вече знаеше какво ще направи, но отново даде на човека възможност да избере да направи правилното нещо.

Сега никой не подкрепя по-силно Тръмп от Лин Ууд. Кариерата на този човек се бори със съдебни дела за клевета, което означава, че той не казва неща, колкото и възмутителни да изглеждат, без те да са верни, тъй като той знае последствията от клеветата. Имайки предвид това, Лин Ууд се превърна в извор на информация и изтичане на неизвестна досега информация, разкриваща някои от дълбочините на корупцията и злото в нашите най-високи етажи. Това е същият човек, който наскоро каза, че през следващите няколко дни предстоят арести. Той нарече Пенс предател доста преди преброяването на гласовете на електорите на 6-ти.

Но дали знаете, че той също каза, че след инцидента в Капитолия президентът е напуснал Вашингтон със самолет „Doomsday” (използван за комуникация в случай на ядрена война) със семейството си и е отишъл в Abilene, TX. Този самолет беше потвърден както от полетни тракери, така и от хора на земята. Накратко, той е надежден източник на информация. Ако имате начин да следвате Лин Ууд (Lin Wood) в Parler, силно препоръчвам да го направите, за да сте в крак с нещата, които се случват. Можете също да слушате този подкаст:

Podcast 

И така, какво следва? Нямам подробности, но мога да ви дам основни етапи, които да наблюдавате с напредването на следващите дни:

  1. Очаквайте да бъде активирана системата за аварийно излъчване. Наскоро FCC публикува меморандум, който говори за изискванията на федералния закон за изпращане на съобщения от президента до обществеността. Вижте тази връзка 

  2. Очаквайте объркване. Ние водим битка за нашата република срещу елитите, които се опитват да извършат самия преврат, в който обвиняват Тръмп. В битката ще има дезинформация, но знайте, че плановете се изпълняват.

  3. Очаквайте да бъдат извършени арести на високопоставени през следващите 12 дни и по всяко време. Може да се събудите една сутрин и да откриете, че някой във висшия офис вече го няма.

  4. Очаквайте това да е друсливо пътуване до самия край. Това не е телевизионно предаване, в което нещата се решават за 45 минути.

  5. Очаквайте още доказателства бомби да бъдат пуснати между сега и 20 януари.

  6. Очаквайте някакво спиране или прекъсване на интернет: Facebook, Twitter, Instagram и Gmail вероятно ще бъдат засегнати. Ако нямате установени алтернативни форми на комуникация сега, би било добре да започнете да ги формирате, дори ако това е само проверка на съседите ви на съседната врата.

  7. Очаквайте Тръмп да бъде иногуриран на 20 януари!

  8. Очаквайте Изпълнителната заповед от 2018 г. и / или Законът за въстанието да бъдат приложени. Това НЕ означава военно положение. Не забравяйте, че от 2018 г. сме в извънредно положение, което дава на президента много правомощия да действа.

Тези неща могат да се случат не в посочения ред, а някои може да се случат многократно. Тъй като наблюдавам нещата отблизо, много неща стават в момента, докато говорим. Не забравяйте, че Тръмп не се е отказал и няма да се откаже. Той всъщност приема много сериозно своята клетва да защитава Конституцията срещу чужди и вътрешни врагове. Ето защо те са толкова паникьосани във Вашингтон: те знаят, че Тръмп ще се бори, докато Конгресът просто се предава. 

Споменах това и преди, но то се повтаря. Никой от нас не би повярвал на това, което всички знаем сега, освен че Тръмп и екипът му са отделили много време да показват на обществеността. Искате да се покаже какво мисли Конгресът за вас? Подчертайте, че законопроектът за стимулиране разрешава само 600 долара на всеки американец, но милиарди на други държави (изплащания, пране на пари). Искате да се покаже степента на тайно споразумение с ККП [Китайската комунистическа партия] на всички нива на управление? Заведете множество съдебни дела срещу изборните измами, от местните съдилища до Върховния съд, които ще покажат какви нагли предатели са съдиите. Искате обществеността да види колко фалшифицирана е била изборната система в продължение на много години? Представете доказателствата открито, както видяхме.

Дори тази седмица имаме свидетелство под клетва от Италия, че доставчикът от националната отбрана Леонардо е използвал сателити, за да промени гласовете от изборите в САЩ от Италия. Тези машини на Dominion за гласуване активно изпращаха данни до Германия, Сърбия, Китай, Иран и сега Рим. Тази корупция е МНОГО по-голяма, отколкото всеки от нас е очаквал, но никой от нас не би повярвал досега. Ето защо изглежда, че нещата са отнели толкова много време.

Сега американската общественост е събудена и готова да си възвърне отдавна забравените отговорности да държи избраните политици под отговорност. Чувал съм от много от вас колко сте разстроени от очевидното и умишлено пренебрежение на истината и справедливостта.

С напредването на дните нека поддържаме комуникация помежду си и се опитваме да помогнем на съседа си да разбере какво се случва. Изключете телевизора, тъй като те демонстрираха, че очевидно само фалшифицират медиите, за да запазят контрол върху вашето мислене. Не се отчайвайте, а се молете за нашата страна, за Тръмп и неговите поддръжници, и за национално покаяние, което да раздвижи цялата страна.

Следващите 12 дни ще бъдат нещо за разказване на внуците! Отново е 1776 г. !

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: A Letter from the Chairman – NCRCC (nyegop.org)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!