Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВНИМАНИЕ! ЦЕНЗУРА! ФАШИЗЪМ! НЕ СВЕТОВЕН КОМУНИЗЪМ!!!

Image may contain: 1 person, text that says 'MANDEL NGAN/AFP via GettyImages mages /FOX FOX NEWS channel 'We will not be SILENCED!' -President Donald Trump'

Facebook

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

ВНИМАНИЕ! ЦЕНЗУРА! ФАШИЗЪМ!

Сенатор Линдзи Греъм, председател на правната комисия на Сената на САЩ:

"Туитър може да възбрани моя акаунт, но съм готов да изтърпя това. Вашето решение да забраните завинаги президента Тръмп е огромна грешка. Иранският аятолах може да туитва, но Тръмп не може. Това казва много за хората, които управляват Туитър".

Тази нощ Туитър премахна за постоянно няколкостотин хиляди акаунта на хора с консервативни убеждения и поддръжници на президента Доналд Тръмп. Премахна завинаги и акаунта на самия Доналд Тръмп. В същото време Фейсбук изтри популярната страница WalkAway, в която повече от половин милион бивши привърженици на Демократическата партия лично с кратки видеозаписи и снимки обясняваха мотивите си да напуснат тази партия.

Премахнаха Тръмп, но не и президентът на Иран, който в туитове заплашва с войни и убийства, очевидно не нарушава правилата на платформата.

Това беше своеобразна "кристална нощ" в тези социални мрежи.

Брутална репресия срещу свободата на словото и ограничаване на политическия

плурализъм! Опит за заглушаване на онези 75 милиона американци и на милионите по света, котто подкрепят политиката на Тръмп.

В момента по инициатива на президента Трьмп се водят разговори с влиятелни среди за създаване на нова, свободна социална мрежа или за подкрепа на някоя от съществуващите. Очаквайте скоро новини в тази посока.

С риск за живота си Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА. Вашингтон DC е в паника!

Borislav Tsekov, J.S.D | Facebook

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!