Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Можем да си представим каква демокрация има в Съединените щати, щом се блокира и закрива акаунта на действащ президент. Следващите два дни ще са решаващи...

Image may contain: 2 people, closeup, text that says 'America's Best!'

Image may contain: text that says 'General Flynn @GenFlynn 29K Following 1.2M Followers Account suspended Twitter suspends accounts that violate the Twitter Rules.'

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Tуитер закри акаунтите на президента Тръмп, на генерал Майкъл Флин, на Сидни Пауъл и редица лидери на патриотичното движение.

Можем да си представим каква демокрация има в Съединените щати, щом се блокира и закрива акаунта на действащ президент.

Различни източници съобщават, че президентът Тръмп се е изолирал и разглежда данните от лаптопа на Нанси Пелоси, който бе прибран от военните при акцията по почистването на Капитолия на 6 януари. Там имало много данни за корупционните ѝ връзки с китайското правителство.

Хора, които следят отблизо събитията съобщават за увеличен трафик на военни самолети и военни патрули по улиците на големите градове в САЩ.

Очаква се президентът Тръмп да се обърне към нацията във вторник.

Доста анализатори смятат, че следващите два дни ще са решаващи.

Времето е малко.

Сега всичко зависи от решенията, които ще вземе президентът.

Всички смятат, че трябва да подкрепи курса на генерал Флин и Сидни Пауъл.

Исках да спомена за позицията на вицепрезидента на заседанието на Конгреса на 6 януари.

Вече знаем, че това не е автентичният Майк Пенс. Той се контролира от

Белите шапки. Белите шапки са специфично звено на Специалните сили, военни. Така че той е направил това, което е било поискано от него или за което е бил програмиран.

Според мен така е решил екипът на президента, за да се разкрие истинското лице на институциите, които управляват страната и да бъдат оправдани последващи действия срещу тях.

Думи на президента Тръмп относно Twitter: "Както казах преди доста време, Twitter отива все по-далеч в забраната на свободата на словото и тази вечер служители на Twitter координираха с демократите и радикалната левица да премахнат акаунта ми от тази платформа, както и вас, 75 милиона велики патриоти, които гласувахте за мен.

Twitter може да е частна компания, но правителственото дарение по член 230 няма да продължи дълго.

Предсказахме, че ще се случи, договорихме се с различни други сайтове и скоро ще имаме голямо съобщение, докато разглеждаме възможностите за изграждане на наша собствена платформа в близко бъдеще.

Няма да мълчим! Twitter не е платформа за свободна реч.

Те се опитват да популяризират радикална лява платформа, която позволява на някои от най-лошите хора в света да говорят свободно.

Останете единни!"

Iskra Loukanova

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!