Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ: Гласовете са били превключени по време на президентската надпревара в САЩ – Институт за добро управление

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Старши експерт по информационни технологии в Глобалния изпълнител на отбраната свидетелства в италианския федерален съд; Той и други смениха гласове в цяла Америка в президентската надпревара на САЩ

Рим, Италия (5 януари 2021 г.) – Служител на 8-ия по големина изпълнител на отбраната в света, Leonardo SpA, представи шокиращо изявление, описващо ролята му в най-сложното престъпно действие, засягащо изборите в САЩ. Потвърждавайки доклада на DNI Ratcliff за международна намеса, Arturo D’elio очерта схемата, която се оказа успешна при използването на компютърни системи и военни сателити на Leonardo, разположени в Пескара, Италия. Неотдавнашните доклади за хакване на Леонардо изглежда са били организирано прикритие за смекчаване на отвръщането на корпорацията, която е частично собственост на италианското правителство.

“Нации в действие”, правителствена организация за прозрачност, партнираща си с Института за добро управление, за да разследва и проучи нередностите на изборите, което даде дългоочакваното доказателство, че безупречен заговор за сваляне на Америка е осъществен с изключителни ресурси и глобално участие. Сега американците

и избраните служители имат доказателство, че изборите наистина са откраднати.

Това осигурява механизма за всяка държава незабавно да извика своите избиратели или да се изправи пред съдебни дела и да поиска от всички федерални правителствени агенции да блокират всички вътрешни комуникации, оборудване и документация от посолството в Рим. „Не се заблуждавайте, това е държавен преврат, който ще спрем в името на справедливостта и свободните и честни избори“, заяви Мария Строло Зак, председател на „Действащи нации“.

Институтът за добро управление публикува следното изявление:

Нашата мисия е да предоставим пълната истина, да разкрием извършителите на това ужасяващо престъпление и да гарантираме, че всяко замесено лице, независимо от позицията му, ще бъде преследвано в пълната степен на закона. “Нации в действие” и Институтът за добро управление отправят следните изисквания към избраните служители:

• свалянето на Държавния департамент на длъжностни лица, започващи с персонал Рим включително Стефан Серафини
• Всички членове на Конгреса трябва да се противопоставя на тази външна и вътрешна намеса или лицето ще се смята в подозрения за участие
• да осъществи най-тежките наказания за участници, които са имали информация или са участвали и отказват да съдействат в разследването.

Мария Строло Зак, основател на Nations In Action, добави: „Държавите трябва да преследват всички незаконни дейности за гласуване и да предоставят незабавни законодателни средства за защита. Може да има само нулева толерантност към престъпната намеса в американските избори. Този международен заговор трябва да бъде посрещнат с бързи действия от президента и да бъде изцяло подкрепен от избрани служители за защита на почтеността на гласуването и просперитета на нашата велика нация. ”

ВИДЕО АКТУАЛИЗАЦИЯ:

Още доказателства за манипулация на гласовете, разкрити в Европа от италианската преса. Брад Джонсън дава своя анализ въз основа на неговия екип и на американците за разузнавателната реформа. Брад Джонсън се пенсионира като старши оперативен служител и началник на станция в Дирекцията на операциите на Централното разузнавателно управление. Той е служил в чужбина с множество назначения, често по време на периоди на въоръжен конфликт. Той е служил в чужбина в пряка подкрепа на войната срещу тероризма. Г-н Джонсън е сертифициран старши експерт по въпросите на контраразузнаването с богат пряк опит в областта. Той е старши експерт по въпросите на наблюдението и следенето. Той има доказан опит в опасни оперативни среди с най-високо ниво на обучение и богат пряк опит в търговските кораби в опасни зони. Неговият доказан опит се простира и до отказана оперативна среда (най-трудна и ограничаваща) с най-високите нива на обучение, предлагани навсякъде в USG или по света и богат пряк опит. Г-н Джонсън е служил в чужбина като началник на  разузнавателма станция няколко пъти. Той е член на The Cherokee Nation, федерално признат екип и в момента е президент на американците за реформа на разузнаването.

Щракнете ТУК за свързана информация.

Щракнете ТУК, за да видите общата декларация.

За да резервирате интервю за медии с Мария Строло Зак, моля, свържете се с:

Марджори Майерс, “Нации в действие”

646-246-8606 или Marjorie.Meyers@NationsInAction.org

ИЗТОЧНИК: nationsinaction.org

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Съобщение за пресата: Гласовете се превключват по време на президентската надпревара в САЩ – Институт за добро управление – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!