Старата любов ръжда не хваща: Кметът на Симитли ОТНОВО ТВЪРДО ЗАД Бойко - Бойко пак ЩастлифТ (ВИДЕО)

Кметът на Симитли към Бойко Борисов: 'Твърдо зад вас сме' (ВИДЕО)

В тази пандемия само добрина и солидарност - сега е друг светът, мрат хора, Бог да ги прости, трябва да сме максимално солидарни. Затова даваме от парите на данъкоплатците - за да помагаме. За радост, броят на оздравелите е трайно по-голям. И мерките не пречат на живота - животът си тече. А виждате в другите държави как е. 

Това коментира в Симитли премиерът Бойко Борисов, който е на обиколка в околността. Кметът на града Апостол Апостолов от своя страна съобщи, че са направили списъци за ваксинациите на учителите. Той показа на премиера стадиона на града и му разказа за подобренията, които се правят.

"Над 60 параклиса сме направили за последните години. Чакаме до ден-два да започнем строителството на моста. Благодарение на вас ще направим един модерен мост", похвали се кметът на Симитли. 

Той не пропусна да спомене, че пенсионерите в града били много доволни от добавката от 50 лева, която получават. "Твърдо зад вас сме", каза още кметът на Симитли по адрес на Бойко Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...