Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Партийни служители от Хефей нападат хотелски персонал

Двама хотелски служители са в болница, след като в един хотел в столицата на провинция Хефей (Heifei), местни партийни служители са атакували хотелски персонал.

Десет местни партийни служители наели стая в хотел Бан Му Тиан (Ban Mu Tian), но не им достигали 40 юана, за да си платят сметката. Хотелският персонал казал, че групата трябва да заплати тази сума и тогава започнало насилието. 

Партийните служители нанесли побой на намиращите се на рецепцията сервитьорка и готвач, като причинили сериозни наранявания и на двамата. Сред въвлечените служители са местен заместник директор на Отдела за политиката за едно дете в Китай, финансов директор, заместник кмет и партийни секретари на близките райони. Желаещите да наемат стая в хотела са били 10 мъже и 2 жени.

Охранителната камера на хотела е записала сцената, която продължила 10 минути. Няколко от партийните служители са ритали главния готвач на хотела, Уанг Лей (Wang Lei). Местният заместник директор на Отдела за политиката за едно дете, Йе Шианлин (Ye Xianlin) е ритнал в гръб сервитьорката Чен Хуей (Chen Hui), от което тя паднала на земята. Сега тя е хоспитализирана и не може да се движи. От побоя главният готвач има сериозни травми по главата и тялото.

Всичко това е трудно за понасяне от мениджъра на хотела, Джу Гуихонг (Zhu Guihong).

[Джу Гуихонг, мениджър на хотела] :
"Това не е човешко поведение, да не говорим, че те са държавни служители"

Видео записът на побоя е бил мистериозно изтрит от повечето уебсайтове и блогове в Китай. Блогър от Хефей е изтрил всички осъждащи това насилие коментари и е нарекъл партийните служители "най-добрите държавни служители за 2009 г".

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!