Следвайте "Буднаера" в Телеграм

 Прокуратурата не е установила коя е "прекрасната госпожа" на Баце дето го е "нащракала" в спалнята с чекмеджетата за милиони евро, но Детектор на лъжата ще помага за разкриване на грабежа за половин милион в Перник

Image may contain: text that says '500 500 MAR'

Спи спокойно Тулуп, твой каскет те пази...
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Прокуратурата не е установила жената, която е направила видеозаписа от резиденцията на министър-председателя в Бояна. Това ставя ясно в съобщение от Прокуратурата, изпратено до медиите. В различни медийни изяви Бойко Борисов веднъж я нарече "една прекрасна госпожа", а друг път Мата Хари, пратена от КГБ.

Във времевия промеждутък от 21-вата до 22-рата секунди за кратко се вижда отражението на снимащия - жена в черна рокля, без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, но поради лошото качество, както и поради това, че се касае за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли.

Припомняме, че пред германското издание „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” премиерът Бойко Борисов коментира:

"Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея. Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности".

"Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала,

охраната не е претърсвала и контролирала чантата й", уточнява премиерът.

Снимките от спалнята са направени на 25 септември 2017 година, 4 януари 2019 година, 6 февруари 2019 година, сочи експертизата.

Според експертното заключение при две от снимките се наблюдава, че предметите, намиращи се на нощното шкафче, са подредени по изключително сходен начин, въпреки че самите снимки, според данните, извлечени от файловете, трябва да са били заснети в изключително дълъг промеждутък от време - близо година и половина.

Наблюдаващите прокурори не намират, че по делото са налице доказателства за престъпление, свързано с естеството на вещите от снимките и видеозаписа, произхода на тези вещи или режима на тяхното държане, което да налага отделяне на материали по реда на НПК.

Детектор на лъжата ще разплита грабежа на един милион лева от инкасо автомобил в Перник - Да знаят да не крадът от чужди чекмеджета.

Чрез детектор бяха задържани и авторите на обира на 2 млн. лева в пощата в Хасково преди 4 години. Зад решетките тогава се озоваха двама души.

Охранителят Павел Севов бе тестван с детектор на лъжата. Така беше проверена версията му, че нападателите са го вързали, преди да атакуват трите метални каси.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Прокуратурата не е установила коя е "Мата Хари", направила записа от спалнята на Борисов (frognews.bg)

Само в Lupa.bg: Детектор на лъжата ще помага за разкриване на грабежа в Перник - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!