Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Ето кой направи Бойко Борисов доносника „Буда” заради връзките му с мафията

Narod.bg с ново разкритие за премиера от СИК Бойко Борисов – наш брилянтен източник от МВР издаде кой е вербувал Баце за доносник на службите с псевдонима „Буда” заради връзките му в мафията!

Че премиерът има връзки с мафията казва и бившият вече US посланик у нас Джон Байърли.

През май 2006 г. дипломатът пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че тогавашния гл. секретар на МВР е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с „Лукойл” и че като главсек се е погрижил за това съпругата му (бел.ред.: вероятно става въпрос за приятелката на Борисов) да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията.

Документът, с който Б. Борисов става ухо на службите заради контактите си с мафията

Сега наяве излиза, че за кариерата на недоразумението от Банкя е виновен инж. Пейчо Върбанов, когото виждате на снимката, прегърнат със своето творение. 72-годишният инженер е несменяем шеф на Югоизточното държавно предприятие в Сливен вече 19 години и е човекът, вербувал Баце, разкри информаторът на Narod.bg.

Името на инженера изскочи покрай колосалната далавера на земеделския министър Десислава Танева и мъжа й – кмета на Котел Коста Каранашев, които, според наши източници, са в престъпно съглашателство с

дървената мафия, която сече до голо горите над Котел.

Именно Върбанов се подписал под разрешителното за изсичането на 85 тира букова гора на 130 години, писа преди време Narod.bg!

Вечният шеф на Държавното горско стопанство е масон и личен вербовчик на Бойко. Покрай протестите срещу хунтата, които продължават вече близо 6 месеца, „бай Пейчо” няколко пъти е приютявал криещия се от народа премиер в бази на горското, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Преди време депутатът Николай Цонков обвини Пейчо Върбанов в злоупотреби за над 1 млн. лв. Според сигнала приятелят на Мутрата използвал дружеството за лични цели с финансови злоупотреби.

Депутатът разказа още как в офис на стопанството в Садово е направен ремонт за 100 000 лв., но само няколко месеца по-късно офисът се мести в Сунгурларе, където също се прави ремонт за над 100 000 лв.

След това Върбанов решил да обедини офисите в Сунгурларе и Карнобат и отново преместил офиса, като отново извършил ремонт с държавни средства за над 100 000 лв.

Инж. Пейчо Върбанов стана известен преди няколко години около скандала със скъпите коли на горските стопанства. Тогава няколко държавни горски предприятия се сдобиха с джипове за по над 200 бона, а предназначението им беше уж за „скъп ловен туризъм“. Сред горските стопанства със скъпи автомобили беше и това на Върбанов. Той обаче даде скъпарската тойота „Секвоя” на…Бойко Борисов.

По-късно по настояване лично на министър-председателя от СИК луксозните возила бяха зачислени тихомълком към НСО. Заради скандала Борисов заяви, че джиповете ще бъдат върнати на стопанствата и то ще кара лада „Нива“, но и тая лъжа му се размина безнаказано.

Цонков издаде и друг любопитен пример от Сливен – инж. Върбанов купил автомобил и го дарил на шефа на областна дирекция на МВР, а по думите на депутата горското дори плащало и горивото.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Само в Narod.bg: Ето кой направи Бойко Борисов доносника „Буда” заради връзките му с мафията - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!