СУПЕР СКАНДАЛ в Narod.bg: Ангел Ангелов – Рижия е митничарят с ауди за 300 бона! Тарикатът плаща „трохи” на ДАНС, докато прибира милиони от далавери на ГКПП-Видин

Narod.bg разкри кой е митничарят от Видин с ауди за 300 000 лева! Корумпираният служител се казва Ангел Ангелов, по прякор Рижия, и е назначен от ГЕРБ в ръководството на митницата в крайдунавския град.

Както първо Narod.bg съобщи, униформеният служител на Агенция „Митници” с 1400 лева заплата всяка година си тества спортното ауди за 300 бона на най-известната писта в Германия – „Нюрбургринг”.

Цената на удоволствието е €20 000 на ден. Супер скандалът, който ни дава представа за размерите на корупцията в Агенция „Митници” при правителството на хунтата ГЕРБ, разкри ексклузивно читател на Narod.bg, пряк очевидец на безобразията.

Наш източник от върховете на митниците обясни, че Ангел Рижия и групата му прибират по повече от милион на месец с чадър от корумпирани служители на ДАНС.

Корумпягите във Видин не се оплакват от липса на „клиенти“

„Тарикатът взима между 20 и 50 евро от всеки камион, преминаващ през границата при Видин – между 400 и 500 тира на ден.

Рекетът на тир е между 20 и 50 евро, за да не чака, всеки предпочита да си плати и да продължава да работи, вместо да стои на границата и да бъде проверяван за глупости, призна източникът на Narod.bg.

Простата сметка показва, че митничарската банда прави между 30 и 40 хиляди лева на ден, т.е., милион, милион и двеста хиляди на месец. От тази сума някъде около 20 000 -30 000 евро отиват за спецченгетата от ДАНС. Рижия просто ги лъже за размера на далаверата и им дара „трохите”, докато то гушва милионите”, обясни запознатият с измамите читател на Narod.bg.

Таксата „рекет” дори е включена в отчетите на шофьорите и се поема от работодателя, така при ГЕРБ рушветът вече се е превърнал в закон”, ясен е нашият източник.

Видинската митница съществува повече от 100 години, което е нормално с оглед географското положение на областта. През 2001 г. за началник е назначен Симеон Крумов, по известен като Симо Лебеда. Той е изпратен във Видин лично от Емил Димитров- Ревизоро, който беше шеф на митниците за кратко. Преди да дойде във Видин, Лебеда е бил в митницата в Драгоман, откъдето вместо да бъде уволнен, както казват служителите му, той е повишен и изпратен във Видин.

ОЧАКВАЙТЕ РАЗСЛЕДВАНЕ на корупционните схеми на Ангел Ангелов – Рижия на браздата във Видин, които източват милиони от хазната. Предстои да научите и кой е касиерът, който носи сакове с пари в София за корумпираните си защитници по върховете на ГЕРБ.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...