Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато не е в затвора, реди кабинет

Елена Гунчева-Гривова

КОГАТО НЕ Е В ЗАТВОРА, РЕДИ КАБИНЕТ

Един от символите на разрухата и катастрофата на България, сега се чува, че редял кабинета на ПП-ДБ. Впрочем той от десетилетия се бърка явно или тайно в политиката. Влязъл в нея с един овехтял шлифер като преподавател по политикономика, и станал милиардер, говорещ си с теменужки. Без съмнение милиардите са от работа, не е мързелив като народа, когото ограби.

Да припомням ли аферата "Сапио"? БГА "Балкан"? "Кремиковци"? Докато той работеше и си пълнеше джобовете, държавата катастрофираше, а народът обедняваше. И същият този примирен и овчи народ се реди на опашка за книгите му, в които описва житието и страданието иванчево. Вече нямам думи да опиша погнусата си от това, което се случва с народа ни. Крадат ни, убиват ни, унижават ни, а ние с ибрика и изплезени езици сме готови незабавно да издигнем на пиедестал поредният измамник, поставен ни от САЩ.

Не се учудвам, че пепейцодъбълите разчитат на него. Те са пълни аматьори в политиката. А и кадрите трябва да бъдат контролируеми, тоест "наши хора". Виждаме как три десетилетия дефилират из властта едни и същи хора или хора на същите хора. А ние блеем .....

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!