Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо срещу българския народ се води откровен здравен геноцид, а виновните за този геноцид се наричат „Спасители”?

Александър Ресиловски пусна откровен до болка коментар за състоянието на България и какви са причините да сме една от най-болните нации в света, видя Narod.bg.

Според общественика зад цялата трагедия прозира некадърното управление на Бойко Борисов и хунтата му, които не правят нищо за здравето на хората, а единствената им цел са парите.

Ето целия коментар, който събира гнева на хиляди в социалните мрежи:

Съобщиха, че 31-годишен диабетик е починал от Коронавирус. Кантарджиев добави, че всички диабетици (аз съм такъв) сме можели да измрем като мухи от Короната…

Та в този контекст искам да попитам въпросните мега-доктори и здравни министри, които развяват болести като прани гащи следното:

Защо в България има почти милион диабетици? Защо хора на по 20-30 годишна възраст масово развиват остър диабет? Защо вече се раждат деца с диабет, нещо непознато за медицината допреди 20 години?

Защо има все повече и повече хипертоници на по 15-годишна възраст?

Защо се е образувала армия от деца – асматици, които с всеки изминал ден стават все-повече и повече?

Защо, въпреки масовия мор от рак, онкоболните стават все повече и повече?

Защо всичките гореспоменати рискови групи от три месеца са с ОТНЕТИ ПРАВА ЗА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ?

Защо няма инсулини по аптеките, няма контролни прегледи и лечение за тези милиони хора?

Защо от повече от десетилетие хората масово заболяват от гореспоменатите болести и дали този ПИК на хронични заболявания няма нещо общо с бизнеса на приближените до Мутрата фирми, занимаващи се с внос и изгаряне на боклук; внос и продажба на отровни храни; пръскане на земеделските площи с опасни за човека хербициди и инсектициди; изсичане на паркове и гори и заменянето им от асфалт и бетон?

Защо „здравният“ министър на Мутрата не разбира нищо от здраве, а разбира само от печелене на пари?

Защо „екологичният“ министър на Мутрата не разбира бъкел от екология, а предния му министър (който обясняваше, че мрънкаме понеже въздуха е заменен с отрова, само защото сме забогатяли) е под домашен арест?

Защо кметицата на София „засажда“ проформа горички (които изсъхват на момента), докато приближените до партията й фирми и инвеститори изсичат зеленината в града, превръщайки го в едно европейско подобие на Кабул (за Караянчева – Кабул е в Афганистан, не във Виетнам), като така е обричат на респираторни и кардиологични болести милиони хора и най-вече стотици хиляди деца?

Защо срещу българския народ се води откровен ЗДРАВЕН ГЕНОЦИД, а виновните за този ГЕНОЦИД се наричат „Спасители“ и искат жертвите на техните престъпления ДА ИМ БЛАГОДАРЯТ?

ДОКОГА? НАРОДЕ????

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!