Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОЩУНСТВО! Ангелкова се фука с риза за 2000 лв. пред 300 000 гладни и безработни българи

Николина Ангелкова за пореден път показа „любовта” си към народа. Богатата крумовградчанка, чийто баща върти бизнес за милиони със строителство на пътища под крилото на ГЕРБ, се показа пред 300 000 гладни и безработни българи с риза за над 2000 лева на реномираната италианска модна къща „Долче&Габана”.

Кощунството се случи вчера, когато наглата министърка се появи на извънредното заседание в парламента в елегантната бледорозова 100% копринена риза с флорален принт на бели лилии и панделка за яка.

С модния аксесоар на стойност 10 пенсии на изгърбени от работа българи Ангелкова призова всички ние да подкрепим българския туризъм, като посетим нашето Черноморие това лято.

Едновременно с рутинните си задачи министър Ангелкова отдаде и почит към италианската философия за живота La Dolce Vita – вероятно това е посланието, което се опитва да излъчи, ядосва се и viewsofia.com.

Въпреки че по коприненото творение, с което е облечена госпожа министърката, няма явни белези за определена марка, Dolce & Gabbana почеркът е на практика необъркваем. Позачудихме се, е ли е възможно Ангелкова да изживява свой „Мелания Тръмп момент“, или като Десислава Радева се опира на модели от Жени Живкова и Жана Жекова, заимствани от италианците?

Проучването ни даде резултат и не след дълго вече разполагаме с емпирични доказателства за произхода на копринената дреха – моделът е от колекция Пролет/Лято 2019 на фешън дуото Доменико Долче и Стефано Габана, към момента е изчерпан във всички големи онлайн ритейлъри, но откриваме последна бройка, при това на 40-процентово намаление.

За протокола, цената на изкусната италианска риза е $1145, приблизително 2064 лева.

За да влезе напълно в бюджета си, ако предположим, че разполага само с министерската си заплата от 5 592 лева без добавките, с които минава 11 000 (по данни на Mediapool), предлагаме на министър Ангелкова да допълни Долче колекцията си с нов бански, който да разхожда цяло лято по българското Черноморие, считано от 24-ти май, както самата тя инструктира – например този:

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!