Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мисиро-Тулупски "Политически" език? А можете ли да си представите как ви наричат, когато микрофоните са изключени?

Бойко уж се отказва от партията-майка през 1995-а, но продължава с крипто-комунистическите си действия да пропагандира комунизма, като представя поведението си за дясно и отвращава хората от всичко не комунистическо.

Автор: Ваня Николова, Фейсбук

Вече се появиха и хора, които се чудят защо някой се сърди на думата „тулуп“, ако не се чувствал такъв? Уважаеми, ние не сме гаджета с премиера си, за да се сърдим.

Но да си представим за момент нещо друго. Меркел нарича някаква част от германското общество „тулупи“. Меркел приема, че хората, които стават в 12 на обяд, са просто едни неблагодарни мързеливци, за които тя се жертва, а те не го оценяват. Меркел се бърка в личното време на германците и дори не допуска, че "тулупите", които стават в 12 може да са работили до пет сутринта и да имат мнение, различно от нейното...

Ако това наистина се случи, от утре за нея няма да има дори минимална опасност да бъде избрана отново.

"Тулупи", "маргинали"... и това е публично. А можете ли да си представите как ви наричат, когато микрофоните са изключени?

Магията на „народняшкия език“, вероятно е имала някакво въздействие на оперативките на една охранителна фирма. Но звучи отблъскващо от стола на един премиер.

И всяко оправдаване, неглижиране или снизходително подхилкване към този "политически" език ни води към това, в което сме днес. Не разбирам нито от пиар, нито от кризисна комуникация. Но съм живяла достатъчно, за да знам, че често пъти в политиката, гилотината има обичая да пада внезапно и опустошително..

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Източник/ци: https://www.lentata.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!