Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От истината ли се уплашиха Борисов и Мутафчийски? Та тя е документирана! – Документи

От истината ли се уплашиха Борисов и Мутафчийски? Та тя е документирана!-документи

Автор: От упор

Отправяме своите благодарности на журналиста Димитър Байрактаров, който е водеща фигура в това журналистическо разследване.

Нашата цел е да успокоим обществото, което вече запознахме с някои нормативни документи, които вероятно са поизплашили Щаба и Правителството.

Припомняме, че Димитър Байрактаров бе член на комисията по здравеопазване и е пряк участник в приемането на някои важни документи, като Национална здравна стратегия 2020 и Планът за действие към нея.

С Националната здравна стратегия можете да се запознаете тук , а с План за действие към нея ето тук . 

Достатъчно е да прочетете само страница 112 от стратегията, за да разберете, че за пет години управлението на Борисов не си е мръднало пръста, за да бъдат подготвени медицинските работници и да бъде предпазено населението:

Когато прочетете това ще ви стане ясно, защо толкова яростно се бранеха болниците от пациенти!

Просто лекарите бяха превърнати в изкупителни жертви, а здравната система се оказа напълно неподготвена за това тежко изпитание, въпреки, че Борисов и компания са били предупредени преди цели пет години за тази опасност.

Вместо обаче да осигурят финансиране за здравеопазването, те решиха да влагат милиарди в саниране и милиарди за купуване на самолети на хартийка.

За тази си безотговорност и Борисов и Щаба трябва да понесат своята отговорност, а прокуратурата още сега да образува досъдебно производство.

В следващ материал ще ви запознаем с докуметите, касаещи маските и дали въобще са ни предпазвали?

Информацията е повече от интересна, а за Щаба, Мутафчийски и здравния министър само ще кажем, че размерите на коронавируса са 100-120 нанометра.

Сега да сядат и да четат европейска норма „EN 14683:2019“, по която се произвеждат медицинските маски.

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!