Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плащаме от джоба си, за да спасим 1086 “ценни” работника на Лудогорец и Център за градска мобилност!

Плащаме от джоба си, за да спасим 1086 “ценни” работника на Лудогорец и Център за градска мобилност!

Някой май ни има за големи ахмаци и баламурници!

Вчера НОИ публикува поредния списък на субкти чиито работници и служители правителството спасява по мярката 60/40.

То хубаво, ама я да видим кои са тези ценни работници в този списък?

Под № 350 фигурира “Професионален футболен клуб Лудогорец 1945” на който трябва да спасяваме 134 ценни служителя и работника?

Ситуацията ескалира и взема възходящ тренд под номер 391 в списъка където виждаме, че ще спасяваме цели 952 особено ценни служители и работника от любимия на цяла България “Център за градска мобилност”.

Да, да, точно на тези, които не веднъж са докарвали до прединфарктно състояние, вдигайки колата ви с паяк или поставяйки ви скоба на гумата.

Естествено няма как да не отбележим, че в списъка фигурира Българският футболен съюз под номер три, на който трябва да спасим цели 86 ценни служителя и работника.

В списъка ще видите още сумати спортни сдружения и приближени до властта фирми стига да имате нерви да го прочетете можете да го направите ето тук .

 Когато стигнете до номер 271 ще разберете, че властта обича хазарта и се грижи за опазването на служителите му!

Цели 150 на брой!

Така де, кой ви е казал, че влстта мрази хазарта? Важното е, че тези пари излизат от нашите джобове, на тези, които днес се чудим как да оцелеем, но помощ няма от никъде!

Автор: От упор

НОВИНАТА: "Лудогорец" е подкрепен със 110 хил. лв.

Автор: Димо Райков 

Да дадеш на милионер държавна помощ във време, когато милиони бедняци изнемогват... На футболисти, получаващи десетки хиляди парички, и то в зелено - помощ от най-бедната държава, която от 30 години реве, че няма и пет лева за увеличение на геноцидните и срамни пенсии, подаяния на достойните майки и бащи анхедоновци ...

Чета и не вярвам на очите си! Мисля, че тъжната и какво ли не видяла българска земя, ако сега не се процепи, няма кога... У мен кънтят надменните министерски думи - нямаме пари за маргинали... И оня плач на старата българска майка Надие - дарявам пенсията си от 200 лв. от сърце...

Границата на безсрамието е вече премината! Вирусът на арогантността е превзел моята страна. Другото вече е без значение.

НОВИНАТА! "Лудогорец" е подкрепен със 110 хил. лв. Това съобщение ще остане в историята на българската наглост. Аз лично отказвам вече да мисля. За мен това е второто убийство, дело на арогантността, след това на Милен, във времето на короната. Всъщност, тук вече корона не е нужна...

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://otupor.com/

https://www.lentata.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!