Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЦРУ чисти ненужни доносници и слуги!

София е в шок. ЦРУ уволнява 30 хил. сътрудника.

Повече от 30 000 информатори, сътрудници и технически специалисти от ЦРУ, работещи в Европа и Югоизточна Азия, са получили известие, че агенцията прекратява работата си с тях.

Официалната причината е, че са чуждестранни граждани, а агенцията изпълнява разпореждането на американският президент Тръмп, за прехвърляне на работни места на американци.

Новината предизвика смут, както в ДАНС, ДАР, МВР, така и сред представителите на ред български неправителствени организации, политически партии, социолози и журналисти, които са изразили тревога, че това необмислено решение ще доведе до голямо забавяне на плащанията по ипотеки и други кредити в България, а това от друга страна ще бъде причина за рязко вдигане на корупцията и дори може да се окаже спирачка пред влизането ни в еврозоната, поради обективна невъзможност за преструктуриране на новите лоши кредити дори от Българската банка за развитие.

Премиерът Борисов се е отнесъл с дълбока сериозност към проблема и е започнал консултации с Турция в опит да намери бързо решение на кризата.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://thesofiatimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!