Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛ в Narod.bg: Зам.- министър Николай Нанков се гаври: Не ме интересува откъде народът ще намери пари, за да се изхрани след извънредното положение (ВИДЕО)

Ще те накарам да тичаш като регулировчик с това шкембе, подиграва се Бойко на своя подчинен

Добре охраненият зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков изпусна скандалната реплика „Не се интересувам откъде народът ще намери пари, за да се изхрани след края на извънредното положение“! Гаврата с българите от страна на управника разкри източник на Narod.bg, бесен на издънката.

Ето го зам.-министъра-непукист

„Това недоразумение ни е министър, в нормалния свят за такава обида към нацията може и в затвора да те тикнат, а тук някакъв си от Априлци се гаври с българите”, ядосва се недоволният нашенец.

Вероятно заради такива издънки в момента спряганият за плейбоя в кабинета на Бойко Борисов зам.-министър е в немилост пред премиера. Наред с това шишкото дразнел шефа си по няколко линии – като се почне с провала на тол системата и се стигне до неработещия нов водопровод от Мало Бучино към Перник.

Нанков обича да е в обкръжението на премиера, дори и да го хокат

Конфликтът между двамата пролича ясно при поредната си инспекция по строящите се магистрални трасета из страната в събота, 25 април, когато Борисов не пропусна, както обичайно, да се изгаври със пухкавия си подчинен.

Ядосан от дезорганизацията на посетения обект и липсата на обозначителни табели, Борисов пред камерата на живото излъчване за пореден път се закани на Нанков с думите „Петя Аврамова ми е жал да я разхождам по проекта, но теб ще те пращам да тичаш отпред като регулировчик и без това имаш нужда с това голямо шкембе“.

За да се подмаже, Нанков смело отвърна: „На мен не ми е жал. Аз имам нужда малко да потичам. Да сваля някой и друг килограм”. Безумният диалог бе завършен с репликата на министър-председателя: „За тебе даже не ми е жал, ако можеше с нещо да те изтормозя още, щях”.

На мушката на премиера този път не беше „глашатаят“ от АПИ и близък приятел на Нанков – Георги Терзийски, който в края на февруари беше на косъм от изритване заради драма с винетките.

Бойко сви сърмите на Георги Терзийски с една реплика

Председателят на Агенция „Пътна инфраструктура” Георги Терзийски се превърна в изкупителна жертва и отнесе гнева бойков. Поводът – протести на жители от населени места около София, които трябва да плащат винетки за Северната скоростна тангента и другите пътища в рамките на Столичната община. Преди година темата беше отново актуална, но тогава Борисов уж беше решил проблема, като разпореди винетките за тези пътища да отпаднат.

С средата на февруари обаче стана ясно, че камерите на тол системата са засекли над 800 автомобила без винетки. Тази новина предизвика протест, а оттам и гнева на премиера. Преди заседанието на правителството той се скара на Терзийски като на ученичка и го изпрати по площадите на селата край София и да вика като глашатай, че няма да има винетки, с думите: „Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас”

Шефът на АПИ обаче не изпълни конкретната заръка, а проведе срещи с кметовете на Бистрица и Панчарево. После публикува съобщение на сайта на агенцията, в което върна отговорността за винетките на Министерския съвет (реално на Борисов), тъй като само с правителствено решение може да се определи за кои пътища не се събират такси.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!