Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Премиерът Борисов: Няма да има разхлабване на карантината... за ВАС?

.

Източник: БГНЕС

СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен!

”Спазвайте карантината. Със сигурност ще остане и то за дълго време”, заяви премиерът Бойко Борисов в Южния парк. И подчерта, че на този етап няма данни за отхлабване на мерките.

"Примерите са чудовищни. Нашето общество готово ли е? Имаме 55 починали с тежки съпътстващи заболявания. Всички, които малко имат акъл, казват, че България се справя добре", коментира Борисов пред медиите.

Не само в София, но и в други градове ще бъде разрешено отварянето на парковете. Това обяви той.

В София парковете ще бъдат отворени утре. Очаква се днес здравният министър Кирил Ананиев да издаде нова заповед. Осем парка ще бъдат отворени в София. След това всяка община сама ще реши как да процедира.

Борисов подчерта, че най-важни в момента са децата, затова се дава възможност за посещение на парковете.

Още три деца са с коронавирус у нас, 1290 са общо заразените в страната

"Вчера говорих с колегата Ердоган, кански усилия полагат. Въпреки всичко направиха това, за което помолих – около 100 българи, които са си платили за онкологични операции или процедури в Турция имаха забрана да ги продължат. Разбрахме се с кордони от-до или директно до болниците да изпратим линейки за всеки", отбеляза Борисов.

СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен!

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!