Следвайте "Буднаера" в Телеграм

21-годишен младеж с гневен пост във Фейсбук срещу разглезените си връстници

Повод за избухването в социалната мрежа на Любомир Стамболийски е нелепата катастрофа, в която загина Милен Цветков

Жестоката катастрофа, предизвикана от дрогирания 22-годишен Кристиан Николов и в която нелепо загина  Милен Цветков, предизвика истински обществен дебат с въпроси за възпитанието и живота на младото поколение българи. В дебата, който не спира по медии и в социалните мрежи, се включват психолози, анализатори, журналисти, политици, социолози и др. В дебата се включват и български младежи, възмутени от поведението на сина на съдружничката във Винпром “Карнобат”, който под влиянието на наркотици уби известния наш журналист.

Такъв е 21- годишният Любомир Стамболийски. Любо е роден и живял в Самоков до седми клас, след което семейството му се премества в София. Там завършва 164-та ГПИЕ “Мигел де Сервантес”, а в момента следва в трети курс “Право” в СУ “Климент Охридски”. Младежът разказва, че родителите му не са заможни и изкарват честно парите си. Баща му работи през  зимния сезон като ски учител в Боровец, а майка му работи в банка. Той самият от една година работи като адвокатски сътрудник в адвокатска кантора. В никакъв случай не пречислява себе си към презадоволените и разглезени български младежи и смята за недопустимо да шофират след употреба на алкохол и наркотици.

Вчера Любомир пусна в своята Фейсбук страница гневен пост, който публикуваме без редакторска намеса: 

Отново трябва да загине уважаван човек, за да разберете какво поколение създадохте. Поколението Z, от което съм част. Ние сме децата на забогателите герои, на богоизбраните. Плод на тарикати от тъмните години. За нас се грижат мама и тати и знаем, че каквото и да стане те ще ни помогнат. Имаме пари, но нямаме цели. Затова нямаме и постижения. Дори скъпата кола и блузката са ни от мама и тати. Телефонът, с който сме се снимали, също е от тях.

Те са ни дали и пари да отидем в Маринела, за да сме сред другите себеподобни – децата на мистичните герои. В тази среда мечтата на всяко момче е тате да му купи по-нова кола, а на момичетата – да имат гадже с най-новата кола. Девойките учат нещо в Меката на модата, но се връщат без образование, но всяка се сдобива с по няколко образувания над гръдните си мускули и устата. Парите на обичащите ни родители ни дават достъп и до новата хирургия, която прави дамите неразличими една от друга.

Ако случайно някой от поколението ми се сдобие с цел, то тя е да е част от хайлайфа. Прости силиконови създания, бездарни спортисти и хора с неизвестен произход на парата.

Драги ни създатели, това сме ние – манекенки, инфлуенсъри, синове на някой си….Не сме виновни ние. Вие ни създадохте!

times.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!