Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Брюкселският неолиберален елит погреба Европа със своето безхаберие! Оставка на Урсула фон дер Лайен!

Георги Марков: Идиоти по време на чума! Оставка на Урсула фон дер Лайен!

Крайно време е Брюкселският псевдоелит да дойде на себе си. Да изживее комплексите от Орбан, след като пет години по-късно след 2015 дойде на неговия за мигрантската криза

Георги Марков, Фейсбук

Брюкселският неолиберален елит погреба Европа със своето безхаберие. Прав е австрийският канцлер Себастиан Курц, че от Брюксел не дойде нито едно добро предложение за справяне с коронавируса. По хиляда човека на ден умират в Италия, по хиляда умират в Испания, стотици – във Франция, но този неолиберален псевдоелит и медиите на Сорос не плачат за жертвите, не помагат на болните, а реват срещу Виктор Орбан. Бил въвел извънредно положение

Затворил училища, университети, минерални бани, кина и театри; затворил бил прочутата Унгарска оперета; ресторанчетата и малките сладкарници работели само от 11 до 15 часа; разходките в парковете били разрешени, ама само поединично; след 15 часа работели само магазините, банките, пощите и аптеките – в последното се влизало само един по един; движението между градовете било свободно, в това число и до столицата. При това извънредното положение било прието с над две трети, защото за него са гласували и депутати от опозицията – 137 от 199 гласа. Бил закупил шест милиона маски, сто хилади теста и 86 респиратора, ама не от Брюксел, а от Китай.

Крайно време е Брюкселският псевдоелит да дойде на себе си. Да изживее комплексите от Орбан, след като пет години по-късно след 2015 дойде на неговия за мигрантската криза.

Прави са унгарците в сайтовете, че има идиоти по време на чума. Прав е и Орбан, като отговори на генералния секретар на съвета на Европа – Мария Бучич: “Моля Ви, като не ни помагате, поне не ни пречете”.

Урсула фон дер Лайен със своето безхаберие и безпомощност трябва да подаде оставка. На нейно място трябва да дойде д-р Лука Лорини – шеф на реанимацията в Бергамо, герой, който всяка минута се бори за живота на своите съграждани.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://thesofiatimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!