Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каракачанов продава 158 имота, въоръжение и имущество по време на криза? Харчи милиарди за ново въоръжение?

Каракачанов продава 158 имота, въоръжение и имущество по време на криза? Харчи милиарди за ново въоръжение?

Вицепремиерът и министър на отбраната е предприел ударна разпродажба на имоти, имущество, въоръжение и техника!

Това става ясно от отговор до народния представител от БСП Христо Проданов.

Каракачанов пояснява, че вече са предприети действия и е изготвен график за продажба на 158 имота.

В графика, който е публикуван на сайта на министерството на отбраната лъсват изключително апетитни имоти в бургаските квартали Банево и Сарафово, както и в Поморие, но странно срещу тях не е публикувана предварителна оценка.

Ето тук можете да се запознаете с графика на имотите предвидени за продажба:  Според експерти продажбата на недвижими имоти по време на криза е най-неправилният ход, който може да доведе до продажбата на имотите на безценица под предлог, че е кризисно време.

Тези неща със сигурност са ясни на Каракачанов, имайки предвид неговия опит в масовата приватизация като член на надзорен съвет в “МТМ Холдинг” АД. Каракачанов не посочва какво точно въоръжение смята да продава и каква техника?

Експертите посочват, че за тези сделки се провеждат много интересни търгове, които винаги се печелят от точните фирми и хора, а българското въоръжение потегля почти винаги към определени страни от арабския свят, където квартиранта на Каракачанов Саккаф влиза в ролята си на посредник.

Най-интересно е, че Каракачанов и думичка не обелва за стопиране на разходи за милиарди левове по закупуване на нова техника, които в момент на криза ще са крайно необходими на държавата за възстановяване на икономиката след кризата.

От кого точно ще ни пази Каракачанов, когато е видно, че един вирус парализира половината свят без дори да е изстрелян и един патрон дори?

Според експерти подозренията са, че става въпрос за огромни комисиони, които ще напълнят нечии джобове за сметка на хиляди гладуващи българи!

Ето тук можете да се запознаете с отговора на Каракачанов, в който подробно е описано всичко, за което писахме по-горе.

Източник: bnews.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!