Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Математическите модели на ТОПЛОФИКАЦИИТЕ умишлено ли вдигнаха цените? И питам г-н Борисов, министър Теменужка Петкова и кмета на гр. София, ЗАЩО?

Лид Георгиева, ФБ 

Тази сутрин, като един добросъвестен платец, рано се наредих, за да си платя парното! Когато касиерката ми съобщи сумата, която дължа за м. март, щях да припадна! Сметката ми беше с 40 % по-висока, спрямо всеки един месец от този отоплителен сезон!

И питам г-н Борисов, министър Теменужка Петкова и кмета на гр. София, ЗАЩО?

Математическите модели на ТОПЛОФИКАЦИИТЕ умишлено ли вдигнаха цените, явно мотивирайки по-високи разходи! Или двата пъти, когато през м. март падна сняг в София, а температурите не съм забелязала да са падали под минус 30 градуса, е калкулиран в разчетите за разходите на топлинната енергия.

Не мисля, че в този момент, когато софиянци, благодарение на някои с птичи мозъци са като барутни погреби, чакайки на пропусквателните пунктове да докажат, че за четири дни от селяни отново са се превърнали в столичани, ще приемат равнодушно тази откровена гавра на монополиста ТОПЛОФИКАЦИЯ!

Особено в момент, когато мнозина са с ограничени финансови приходи, изнервени и докарани до пълна истерия!

И мисля, че Столична община би следвало да извърши проверки и да ни информира ЗАЩО се стигна до този парадокс, когато се говори за поевтиняване на газа и приспадане на 20% от платените през отоплителния сезон сметки, на нас ни вдигат парното с 40 % за пролетния месец март и кой ще поеме вината за този гаф?

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.lentata.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!