Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Децата на властта възпитавани в детската градина на майката на убиеца на Милен Цветков?

Децата на властта възпитавани в детската градина на майката на убиеца на Милен Цветков?

Майката на убиецът на Милен Цветков Десислава Николова се оказа собственик на една от най-големите частни детски градини в София чрез фирмата “Частна детска градина ТУТИ 2011” ООД. Николова е собственик и на друга фирма “КИДС 2010″ ООД с предмет ” педагогическа дейност, откриване на детски градини и ясли и т.тн.”.

Според наши източници в частната детска градина са възпитавани деца на депутати, министри, висши служители от държавната и общинска администрация и деца на супер заможни бизнесмени. Чрез децата Николова е имала възможност да контактува с властта на всички нива и да прокарава своите интереси разказват запознати.

Освен това частното заведение ползвало и подобаваща субсидия по приетия от ГЕРБ и Патриоти Закон за предучилищното и училищното образование. Освен бизнес контактите на Николова с Красимир Каракачанов и неговата дясна ръка Николай Кънчев, Десислава Николова поддържала огромен списък с персони заемащи висши държавни постове.

Сега тези персони треперят да не бъдат осветени чрез фирмите, в които участва Николова, както и законите, които вероятно обслужват дейността на тези фирми. При всички случаи влиянието на тези персони е огромно в държавата и това може да се окаже фатално за изхода на съдебния процес срещу убиеца на Милен Цветков?

Източник: bnews.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!