Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Килърът на Милен Цветков купонясвал до зори на "Златните мостове" преди катастрофата. Майката му се крие с раница за 6 бона

Скандал в Lupa.bg: Майката на убиеца Кристиан се крие с раница за 6 бона

Килърът на Милен Цветков купонясвал до зори на "Златните мостове" преди катастрофата

Младото баровче Кристиан Николов, което уби журналиста Милен Цветков навръх Великден, е купонясвало цялата предишна нощ в шумна компания на "Златните мостове", научи Lupa.bg от свой човек в МВР. Екип на полицията е бил изпратен да разгони младежите, които нарушавали правилата за карантина на паркове и обществени места и дори им е написал акт.

Партито е било по повод рождения ден на гаджето на Кристиан - Симона, която беше в колата заедно с него по време на инцидента. Както е известно, третият пасажер се оказа синът на депутата Лъчезар Иванов - Мозъка.

Сигнал на възмутени граждани изпратил патрулката при пияните хлапетии, които явно са употребили и други вещества, както показа полевата проба за наркотици на Кристиан. Младоците се държали абсолютно арогантно с ченгетата. Георги Иванов, с когото Лъчо Мозъка уж не контактува от 12 години, казал, че баща ми е депутат от ГЕРБ и да не го глобяват.

Над 3 вида дрога открита в кръвта на Кристиан, с джипа му има и друга тежка катастрофа! Убиецът на Милен Цветков живее в палат за милиони

"Ако случайно ги бяхме задържали за 24 часа, Милен Цветков нямаше да умре", тюхкал се пред колеги полицай от екипа, отишъл на мястото. - "За съжаление обаче нарушението им си беше само за акт, бяхме с вързани ръце, макар да беше очевидно, че всичко вероятно ще завърши с някой сакатлък."

Скандал в Lupa.bg: Майката на убиеца Кристиан се крие с раница за 6 бона

Разкритие на Lupa.bg - майката на убиеца на Милен Цветков се крие от фоторепортерите с раница на елитната френска модна къща „Луи Вюитон” с цена поне 6000 лева.

Десислава Крумова Пешева – Николова, шефка на „Винпром Карнобат”, излезе от ареста на Трето столично РПУ вчера следобед малко след 15 ч. срещу 100 бона гаранция. Милионерката прекара 24 часа зад решетките по обвинение, че е дала мощното ауди Q7 на дрогирания си син Кристиан Николов, с което бе премазан журналистът Милен Цветков.

С цялото си нахалство близката до окошарения олигарх Миню Стайков Десислава се криеше от репортерите, които я чакаха при Трето РПУ, зад чанта на елитната френска марка „Луи Вюитон”, която сред най-успешните и най-скъпите производители на висша мода.

Проверката на Lupa.bg установи, че раницата е от колекцията есен-зима 2019. Въпросната раница за космическите 6000 лева е от премиум класа, която не се продава в магазините, а са само със специална доставка.

За хората, които имат между 3 и 4 хиляди евро за такъв лукс, се предоставя и специална екстра – монография на името на собственика върху чантата.

Десислава Пешева – Николова може да си позволи чанта колкото две годишни пенсии, понеже е изпълнителен директор на „Винпром Карнобат” и съдружник в други фирми на обвинения в данъчни престъпления бизнесмен Миню Стайков.

Има данни, че фирми на майката на убиеца на Милен Цветков са усвоили стотици милиони левове по програмата за развитие на селските райони.

Проверката ни показа, че близката до олигарха Десислава участва като в управлението и като собственик в 15 фирми, сред които „СИС Индустрийс” ООД, „Топаз Продъкшън” ООД, „Винпром Карнобат 1811” ООД, „Падени Фуудсървис” ООД, „АС Оптимус” ЕООД и др.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!