Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ново видео от катастрофата показва притеклите се на помощ на Милен Цветков (видео)

.

В социалните мрежи разпространиха кадри от бруталната катастрофа в столицата, при която загина журналистът Милен Цветков. На кадрите ясно се вижда, че на светофара има друга спряла кола, а на пешеходната пътека пресичат много хора.

"Това е моментът на катастрофата с Милен Цветков... предупреждавам. Обърнете внимание, още колко хора можеше да затрие това дрогирано подобие на човек.Пешеходците изкараха голям късмет...", пише  Георги Маринчев, който публикува видеото. 

Припомняме, че Цветков загина при зверско ПТП в неделя вечерта. Колата на журналиста беше ударена от джип Audi Q7, като шофьорът, 22-годишният Кристиан Николов, е бил дрогиран. Той заедно с приятелите от колата му, сред които момиче и син на депутата Лъчезар Иванов, бяха задържани. Синът на Иванов е избягал от местопроизшествието. Майката на Николов, чиято собственост е джипа, също беше задържана. Така общо четирима души бяха задържани.

Нови кадри от охранителна камера, разпространени в социалните мрежи, показват последните мигове на журналиста Милен Цветков. Видеото показва жестокия удар на кръстовището при мол ”Парадайс” и изхвърчането на автомобила на Цветков, както и хората които се притичват на помощ и го извеждат от колата му.

По-рано се появиха други видео кадни, от което стана ясно, че само случайност спасява пресичащите шестима пешеходци в момента на сблъсъка.

Румяна Ченалова с разтърсващ анализ на разказа на свидетеля от катастрофата

Ето го и случайният свидетел на катастрофата с Милен Цветков! Ей така, съвсем случаен!

Записите са иззети от полицията, за да се изготви експертиза с каква скорост се е движил джипът на Николов, информира novini.bg.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!