Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хората във Фейсбук гневни на НОЩ: Явно сън не ви лови, ако не се покажете

.
Брифингът от снощи в 23 часа

Среднощните пресконференции на Националния оперативен щаб предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Повод за поредното възмущение стана брифинга в 23 час в понеделник, на който щабът с най-сериозен тон съобщи, че у нас няма повишена радиация след потушения пожар край Чернобил.

 Ето и някои от коментарите по този повод:

Вера Иванова от „Системата ни убива“: „До ЩАБА! Включете и сирените да оповестяват за извънредните ви среднощни брифинги. Явно сън не ви лови, ако не се покажете !“.

Бившия съдия Румяна Ченолава: „Очаквам от утре брифингите на НОЩ да отделят време и за прогнозата за времето. Изчезна Борисов. Сигурно търси ада, а после да ни спаси...“.

Румен Петров, адвокат: „Автентичното име на онази групичка / щаб с абревиатура НОЩ всъщност е ПОЛУНОЩ. И заради това тогава дават пресконференции. Но това да им е кусурът...“.

Стоян Тончев, журналист: „Абе тия от брифинга да не ги отвлече НЛО?
Гама-лъчи, радиация, скречове, размазване на картината, застъпване на звука и... изчезнаха. Дано да е завинаги! Фенклубът на Мутафчийски вече е предимно 70+. Да си прави брифингите в 05:30 ч. сутринта“.

Валентин Иванов-Кардамски, пиар-експерт: „През вечер един НОЩ-ен майтап се задава с невиждана ярост и безпардонна амбиция. Абе съжаляваха доста, че няма радиация от Чернобил. Личеше им. Плачеше им се. Ако в 1.00 няма извънредно грустен Майтапчийски, че е изригнала Витоша си лягам!“.

Димитър Петров, лекар: „Нова радост за народа. Среднощен брифинг за Чернобил на Щаба по коронавируса. Сигурно ще кажат, че радиацията убила вируса..“.

Михаил Кръстев, журналист: „Нямаше да е НОЩ, ако си правеха брифингите през деня, нали?“.

Пламена Игнатова, журналист: „Необхванати теми: 5G, баба Ванга, Царичината дупка, НЛО. Само предупреждавайте по-рано, че на пуканките им трябват 2-3 минути“.

Васко Мавриков, журналист: "След снощния извънреден брифинг за радиационния фон у нас, тази вечер се очаква още един извънреден брифинг на щаба - има ли НЛО в България".

Атанас Атанасов, политик: "Средноднощният брифинг е нескопосан опит за отклоняване на общественото внимание чрез всяване на страх и от радиация!".

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!