Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Синът на Лъчо Мозъка арестуван и за грабеж на бензиностанция избягал от джипа, който уби Милен Цветков – ГЕРБ гони Мозъка?

Синът на Лъчо Мозъка арестуван и за грабеж на бензиностанция

Убийството на Милен Цветков не е първото криминално деяние, в което се замесва синът на Лъчезар Иванов - Мозъка. Малкия мозък, както е известно депутатското отроче Георги, беше арестувано за обир на бензиностанция ОМВ преди 6 години, когато беше само на 17.

Софийската районна прокуратура повдигна на младежа обвинения за грабеж, но той мина метър като непълнолетен. Интересен факт е, че по време на престъплението Георги пожела да живее с баща си. Пред ченгетата синът разкри семейните си неволи и обясни, че майка му Диана била психично болна и алкохоличка.

Следователно твърдението на Мозъка, че не контактува с Гошко, са брутална лъжа, дело на доста посредствен... мозък. Както личи и от снимката, която изобщо не е с давност 12 години, а от времето на обира.

ГЕРБ гони Мозъка?

Най-вероятно депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, чийто син се оказа третия пътник в скъпия джип, убил на пътя журналиста Милен Цветков, ще бъде отстранен от партията, научи Lupa.bg от свой източник в партийната централа.

Очаква се още утре сутринта Иванов, популярен с небляскавия си прякор Лъчо Мозъка, да бъде помолен да напусне парламентарната група на управляващите. Самият той не изразявал особена готовност да си подаде оставката и в разговор със свои колеги посочвал, че нямал никаква вина, тъй като повече от 10 години не общувал с наследника си. По думите му, за последно се е чувал със сина си пройдоха преди 3 години.

Както Lupa.bg разкри, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги, е третият пътник в автомобила, блъснал Милен Цветков. Според наш източник, наследника на политика също е бил дрогиран. 

"Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, когото ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава. Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство", заяви пред медиите Лъчезар Иванов.

Забъркването на името на депутат от ГЕРБ с трагедията обаче със сигурност ще нанесе сериозни имиджови щети на управляващите, без значение дали той е общувал със сина си или не. По тази причина почти 100% е сигурно, че до дни Лъчезар Иванов вече няма да е в парламента, пророкуват негови колеги от управляващата партия.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://lupa.bg/

https://lupa.bg/news

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!