Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За убийството на Милен Цветков виновна е главната мутра в държавата Бойко Борисов, изригна лидер на ДеБъ

Бойко Борисов

Един от лидерите на „Демократична България“ – Ивайло Мирчев, направи грозен опит да черпи политически дивиденти от смъртта на Милен Цветков.

Той изпълзя във Фейсбук, за да обвини за убийството на водещия лично… Бойко Борисов.

Вижте какво написа Мирчев:

Поради слабото движение през последните дни из София всякакви келеши карат като обезумели. Мястото, на което бе убит Милен Цветков от дрогиран шофьор на джип е едно от най-рисковите в София. Често минавам оттам, почти няма случай, в който да не бъда засечен.

Вече години наред МВР не слага дори една камера в тази част на бул.“Черни връх“. Самата организация на движение е малоумна, с две последователни кръстовища през няколко метра.

Отговорност за подобни катастрофи носят некадърниците, които над десет години не могат да купят няколко хиляди стационарни камери, с които да въведат поне частично ред в трафика в цялата страна. За МВР министри се слагат или мутра, или батка, или някой послушник с дрогиран поглед.

Живеем в държавата, в която има правила само за процента подкупи при различни поръчки. Без реформи, без смислени неща, без умни хора отпред, които да водят тази страна. Напротив – имаме си една голяма мутра, престъпник от 90-те години, съдружник със сикаджии и всякаква измет от периода на прехода. Това са резултатите от бездействието им – България е страната с най-много убити при катастрофи в ЕС, а днес си отиде Милен, един от малкото журналисти, непреклонили глава пред тая пасмина, която ни управлява и се гаври с всеки, който застане срещу тях.

Сега главната мутра и съболезнования ще изкаже, въпреки че вината за тези нелепи катастрофи е негова, неговото бездействие над 15 г. 

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://7dnibulgaria.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!