Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Над половината от италианците искат страната да напусне ЕССР и/или еврозоната, под половината искат оставане

Социалистическа Европа – най-големият поддръжник на ККП – отговорна за близо 50% от случаите на COVID-19 в света – Някой изненадан?

Вирусът на комунизма упражняван в Китай: създаден в Германия, изпробван във Франция, финансиран от Уол $трийт, разпространен от САЩ, наложен на Русия, подкрепян от САЩ и ЕС.
Сега ККП-вирусът просто прибира сметката!
Вижте числата – Нещо неясно?

ЕС и Еврозоната загубиха доверието на 40% от италианците. Това показва социологическо проучване на "Термометро политико", според което огромен процент от населението е готово да напусне Общността заради безразличието му към борбата на страната с COVID-19.

Проучването идва на фона на епидемията от COVID-19, която завладя Европа. Италия е най-засегнатата държава на стария континент.

„Бихте ли се съгласили да излезете от еврозоната и ЕС“, пита италианците „Термометро политико“, италиански институт за социологически проучвания.

Докато 40% от италианците изразяват желание да напуснат ЕС и еврозоната, 6,1% са казали, че е по-добре да напуснат само ЕС, а 7,3% са казали, че страната трябва да напусне еврозоната. Има обаче и много лоялни към социалистическия блок, тъй като 41,7% са заявили, че са за оставане в ЕССР.

Други 4,9% се въздържат да разкрият мнението си по темата.

Италия наближава края на шестата си седмица от карантина в цялата страна, като хората са допускани извън домовете си само за работа или закупуване на храна и за грижи за членове на семейството.

ЕС осъзна пропуските си и липсата на адекватна реакция. Миналата седмица председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен се извини на Италия от името на ЕС.

Италия получи помощ от Русия. Кремъл изпрати със самолети защитни материали и лекари, а мнозина определиха действията на Путин като хитър политически ход, с който цели да заздрави отношенията си с Италия. Не са тайна опитите на на Москва да се опита да накара ЕС да смекчи санкциите на страната заради анексирането на Крим именно с помощта на Италия. 

Италия е една от най-богатите държави в Общността. Напускането й ще е огромно сътресение за ЕС, което ще дойде непосредствено след случването на Brexit.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

http://onovini.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!