Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще покаже ли МВР декларациите на екскурзиантите Борисов и Мутафчийски? - Снимки

Ще покаже ли МВР декларациите на екскурзиантите Борисов и Мутафчийски?-снимки

През последните дни много наши читатели припомнят, че законите в България са създадени, за да важат за всички.

Абсолютно са прави.

Хората обаче с основание питат, ще покаже ли МВР декларациите на екскурзиантите Борисов и Мутафчийски, с които преминават през КПП-та и на какво основание са издадени и по каква неотложност са пътували.

Все пак в заповедта на здравния министър не са предвидени изключения за Борисов и Мутафчийски, а и за който и да е било министър или член на щаб.

Вероятно Мутафчийски ще обясни и когато с назидателен тон на поредния брифинг хока гражданите за неспазване на мерките защо той самия не ги спазва?

Особено показателен е примерът с дистанцията на тези снимки, друг е въпросът защо точно Мутафчийски открива тази лаборатория, а не дарителите с чиито пари бе построена и оборудвана!

За тази опасна близост ни пишат хората, а Мутафчийски предложи да се забранят разходките в паркове и градинки. Явно такава се демонстрира и с кмета на Пловдив- Здравко Димитров.

Интересно е какво точно инспектира Борисов на тунел Железница и каква е спешната причина за това пътуване, която вероятно ще разберем от представената по надлежния ред пред МВР декларация? Още по-интересни ще са обясненията на Кирил Ананиев.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!