Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сидеров препоръча на Борисов да ремонтира тоалетната на ареста, защото може да му потрябва

Обвиненията са доста несъстоятелни. Това каза на излизане от ареста лидерът на „Атака“ и общински съветник Волен Сидеров. Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че той е освободен срещу парична гаранция от 100 000 лева. Сумата е сбор от две парични гаранции. 

Първото разследване е по повод на отправените заплахи от страна на Сидеров срещу разследващите – то е за подбуждане към нарушаване на мерките срещу пандемията от коронавирус в условията на извънредно положение. По това разследване е наложена другата парична гаранция от 50 000 лева, пише новини.бг.

„Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата – да се направи ремонт тук, защото той разпределя средствата в държавата – да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае – може да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка“, подчерта Сидеров. 

Попитан за поисканата му гаранция от 100 000 лева и дали такава сума не се иска само за убийство, Сидеров посочи: „Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия“. 

„Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията – аз казвам, че Бог е над Мутафчийски. Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш“, заяви лидерът на „Атака“, като препоръча на управляващите да се замислят.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!