Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиян Василев: Боже мой, до каква деградация стигнахме! Дори няма утеха в това че сме достигнали дъното.

.
Илиян Василев

Илиян Василев: Еволюцията при Гешев е видна

Еволюцията при Гешев е видна. Преди беше инструмент в ръцете на местния господ. Сега го подмина и вече е инструмент на самия Господ. Но и това е междинна стъпка.
Крайната и неизбежна цел е да бъде самия Господ.

Боже мой, до каква деградация стигнахме! Дори няма утеха в това че сме достигнали дъното.

И журналисти и медии, дори не си дават труда да оспорват бълнуванията на този ментално дебалансиран човек!?

И на него звездите му говорят. 

Илиян Василев, Фейсбук

Иво Мирчев: Гешев е милиционерската калинка на Пеевски

Ние сме много последователни. Още когато стана ясно, че ще предложат Стоян Мавродиев за шеф на ББР, не изложихме своите аргументи защо той не трябва да бъде назначаван там. Борисов много добре знае кой е той, той е отговорен за замитането на скандала КТБ.

Това каза Иво Мирчев от „Да, България“ по БТВ. Той получи право на отговор, след като бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев нарече партията терористична организация. Ето какво каза той: 

Как човек, който е офшорен адвокат, е назначен на високи постове. След това ББР по негово време е раздала половин милиарда заеми с лихва между  2 и 4 процента на кръга на ДПС и 250 млн. лева лично на Делян Пеевски. ББР подпомага българската олигархия. За малкия и среден бизнес лихвата е 10 процента. Сега г-н Гешев да си влезе в ролята и да види какво става. Прокуратурата трябва да разследва. Гешев е милиционерската калинка на Пеевски. Самият Гешев е инсталиран от Пеевски в главна прокуратурата. Никъде по света банките за развитие не работят директно с фирмите. Те работят с търговските банки. 

Лошо вземане е когато някой не може да си изплати кредита. Реалната сума е много по-малка от тези 75 млн. лева. Ще се  установи, че на  ББР най-вероятно ще й се наложи да отпише този дълг. Цената няма как да е 500 млн. лева. Не е работа на ББР да дава кредит на голяма колекторска компания. Това е работа на търговските банки. Знаете ли, че с тези 75 млн., няколко фирми можеха да си получат заплатите. Колекторските фирми нямат проблем.  Тази банка е свързана с Гергов, тя се е превърнала в банката на едрия бизнес и олигархията. 

В рамките на шегата, той отвърна: Да истинска терористична групировка сме. Гешев също каза, че ние сме терористична групировка. Обвини Христо Иванов в хакването на НАП.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!