Радев изригна: Часът на възмездието идва. Не могат да ги спасят никакви “Хекимяни” и социолози

радев борисов

“Не ме интересуват никакви проучвания! Всички знаят с кого е народът! И армията, хората, всички… Часът за разплата идва…”

Това коментира току що Президентът Румен Радев, след като бе нападнат с поредните поръчкови социологии.

Този път обаче манипулаторите надминаха себе си и тотално се оляха, след като излезе, не само че Бойко Борисов набира слава, но и че дори Делян Пеевски и Кирил Домусчиев са по-популярни от Президента.

Проучването е по поръчка на агенция ПИК – всеизвестен интимен партньор на правителството, с откраднати 9 милиона лева от КТБ, които никой не разследва.

В последните дни Радев е атакуван от медиите на Пеевски и Бойко, и от ред изсмукани от пръстите социологии, които опитват да внушат, че той се срива, а Бойко расте.

Реалните настроения в социалните мрежи обаче са точно обратните, и властта се чуди каква глупост да измисли, за отклони вниманието. Последните две такива са арестът на шефката на аптекарите, че “всявала паника”, и рестартът на влизането в Еврозоната – което демонстрира пълно скъсване с реалността на Бойко.

Президентът обаче, подкрепян от 80% от българите, не възнамерява да позволи това безумие в държавата да продължава до безкрай.

“Никой не може да избегне присъдата на историята, а тя понякога е доста болезнена” – каза още Президентът.

Не е изключено съвсем скоро да видим тази присъда, защото средно 6-7 хиляди души на ден губят работата си.

Това предполага само след максимум 2 месеца социален взрив на 600 хиляди безработни.

През това време Бойко се опитва да опива гладния народ с измислена социология, страх и безкрайна пропаганда през медиите му…

4udoslav

Източник: https://write.as/4udoslav/

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.informiran.net

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!