БОЕЦ изисква от Парламента отстраняването на Борисов и разследване на казуса с „Къщата в Барселона“

.

Къщата в Барселона

Отрече се ТОЙ от своя личен живот, за да раздаде душата си до край за България! Четете и се дивете, българи...

Народното събрание да отстрани премиера Бойко Борисов, да бъде създадена времна комисия, която да провери всичко свързано с казуса „Къщата в Барселона на Борисов“. Парламентарната комися за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика също да проверят случая и участието на премиера в скандала. Това са исканията, с които ГД ”БОЕЦ” сезира Народното събрание.

Ето какво съобщи Георги Георгиев то "БОЕЦ"  за предприетите от тях действия:

Днес, 25.02.2020г. БОЕЦ внесе сигнал до Народното събрание на Република България.

В сигнала се представят всички известни към момента документи, факти и обстоятелства и се посочва:

„България е парламентарна Република и БОЕЦ считаме, че Парламента трябва да се ангажира и упражни своите правомощия при всеки случай и казус, които са от национално значение и обществен интерес. Случаите на корупция и престъпления извършени от хора по най-високите етажи на властта са точно такива теми.

БОЕЦ се обръщаме към НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ с настояване за незабавно създаване на Парламентарна комисия, която да разследва всички данни и обстоятелства свързани с казуса „Къща в Барселона на Бойко Борисов”, включително връзките му с посочените, като замесени в пране на пари от испанските власти Георги и Борислава Йовчеви и бащинството на Бойко Борисов на детето на Борислава Йовчева. Изискваме бърз отговор и реакция. Изискваме публично изслушване на премиера по темата, като се допусне присъствие и възможност за задаване на въпроси от страна на представители на неправителствени организации по време на изслушването. Както и да се инициира и внесе за гласуване в Парламента процедура за отстраняване от поста на премиера Бойко Методиев Борисов до приключване на разследването в България и Кралство Испания!

БОЕЦ сезираме и Парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика за бездействието на КПКОНПИ, в която БОЕЦ сме внесли официален сигнал по казуса „Къща в Барселона на Бойко Борисов” още на 21.11.2018г. и до днес няма отговор и публично огласена информация за извършена проверка и предприети действия.

Отрече се ТОЙ от своя личен живот, за да раздаде душата си до край за България! Четете и се дивете, българи...

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...