Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов: Бях дискредитиран! Сега никой не се интересува от моите имоти

Цветан Цветанов: Бях дискредитиран!

„Предизвикателства“ е думата на 2019 г. според Цветан Цветанов. Попитан в предаването „Годината“ по Дарик радио дали му е мъчно за политиката - Цветанов каза, че се чувства добре. Той посочи, че иска да разгърне това, с което се е захванал в неправителствения сектор.

На въпрос защо си е тръгнал от политиката, Цветанов заяви: „Защото така прецених. Реших го заедно със семейството си.“ По думите му той е бил дискредитиран, имало е интерес от неговото дискредитиране. Хора, които са около и в ГЕРБ са имали известни интереси, обясни Цветанов. Той отрече обаче в това роля да има премиерът Бойко Борисов.

Първите опити за моето дискедитиране бяха още през 2010 г. Тогава обявявах имотното си състояние. Това беше практика. Никой обаче не погледна в дълбочина. Те са от 1964 г. до 2008 г. Тогава със съпругата ми си купихме със заем. Другите апартаменти са ми наследство, коментира Цветанов.

Сега никой не се интересува от моите имоти. Сега имам един апартамент, където живея със съпругата ми. Няма смисъл да опровергавам обвиненията, „опитах се да опровергая всичко през 2010 г.“, каза още той.

Видя се, че може и без Цветан Цветанов да се взимат избори, добави Цветанов. Попитан защо ГЕРБ загуби ключови градове, сред които Русе и Благоевград, Цветанов заяви: „Това са грешните управленски решения, които се вземат в партията и липсата на диалог“. „Предполагам, че Борисов си е същият. Просто аз не съм го познавал достатъчно добре. Трябва да се търсят каузи, което обединява институции и политици“, коментира още Цветанов.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!