Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фейсбук приятели на пиара на Борисов яко „нахраниха“ протестиращите медсестри

.
Севдалина Арнаудова и Бойко Борисов Източник: Facebook

Фейсбук приятели на Севдалина Арнаудова, пиарът на премиера Бойко Борисов, жестоко нахраниха протестиращите медицински сестри.

Това стана след като тя публикува в личния си профил снимки от които се вижда как министър-председателя позира в очакване на срещата с медицинските работници.

.

Припомняме, че премиерът първоначално се съгласи да приеме сестрите на среща днес, но по-късно промени решението си и срещата бе проведена още снощи. Явното раздразнение на PR-ката, което недвусмислено показа личното й отношението, както и това на премиера, бе заради закъснението на протестиращите, които не успяха да се съберат така скоростно и да се явят веднага. Постът на известната като "Севта ТВ", показа, че всъщност точно това е търсения ефект.

Фотосите на Арнаудова са подплатени с неин коментар: „18:50ч. МС представители на протестиращите медицински сестри все още няма.."  

Статусът провокира изключително злостни и обидни думи по адрес на хората в бели престилки.

Някои ги наричат "подли", "пълни утрепки" и "долна паплач". 

Един от коментиращите пише: „Явно Премиерът ги стресна с решението си да се срещне с тях. Така реагират подлите душици. Целта им не е нищо добро за здравеопазването а преврат на единственото работещо правителство (поредният злобен и хилав опит). Здравеопазването отдавна е окупирано от червената мафия (вкл догановата) и работи против здравето на хората. Знам го от първо лице, аз съм медицински работник ...“ 

Други коментари не падат по-долу. 

Вижте ги:


.

.

.


.

.

.

.


.


.

.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!