Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гръцката преса: 100 милиона долара е получил Бойко Борисов от Ердоган за това че “Южен Поток” стана “Турски Поток”

Бойко САЩ

След като Борисов на съвета на Европа, прати Гърция по дяволите и заяви, че Турция е важна на Европа и България, а гърците трябва да си оправят нещата сами, разкритията и критиките към българският премиер в Гърция не спират вече пети ден.

Днес гръцки сайт, който се позовава на разузнавачи от Гърция пусна материал със заглавието: 100 милиона долара е получил Бойко Борисов от Ердоган за това че “Южен Поток” стана “Турски Поток” и разясни на читателите си следното: Преди няколко години, Бойко Борисов със зъби и нокти се бореше тръбата с газ от Русия наречена “Южен поток” да бъде спряна, дори когато Гърция предложи тя да мине през нашата територия той се противопостави, защото вече се беше разбрал с Реджеп Ердоган тя да отиде в Турция и всички на балканите да станем зависими от Турция за газ, която ще идва от Русия.

Сделката Борисов – Ердоган е оценена тогава от премиерът на България на 100 милиона долара, които той е получил в трета страна в тайна банкова сметка. Днес когато вече тръбата се казва “Турски поток” Борисов и е пръв застъпник, защото му била важна, особено за България и българската индустрия.

Интересно ни е обаче как само преди няколко години този човек продаде националният си интерес на Ердоган за 100 милиона долара, като представи спирането на тръбата, като желание на ЕС, а днес ни обяснява, че тя му е важна и няма да се съобразява с никой в Европа. Дали пък тази тръба не е важна на Ердоган, а зависимият Борисов да му е само говорител?

*Информацията за сумата и третата страна е предоставена от служители на гръцкото разузнаване.

Руди Джулиани: Обама и Порошенко откраднаха 100 млрд. от Украйна

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/100_16.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!